sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vehicles adaptats en estoc!

Les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat ja no hauran d’esperar ni un sol dia més per fer-se amb un vehicle totalment adaptat a les seves necessitats.

I és que Válida Car, la divisió de Válida sin barreras especialitzada en solucions per a la conducció, l’accés i el transport, posa a disposició de qui ho necessiti, tota una gamma de vehicles totalment adaptats per a un ús imminent.

Qui ho desitgi, només ha de consultar la gamma de vehicles en estoc que es publiquen al web www.validacar.cat i sol·licitar la seva disponibilitat per a una entrega immediata. Válida Car disposa vehicles de marques i models diferents, tots ells amb rebaix de pis a la part posterior per a facilitar el transport de qualsevol usuari amb cadira de rodes. Així mateix, tots els vehicles vénen equipats amb els més segurs i eficients sistemes de seguretat avalats per les millors marques internacionals.

En aquells casos que fos necessari realitzar qualsevol altre tipus d’adaptació especial i personalitzada, Válida Car disposa de taller de transformació propi amb tècnics altament qualificats en la transformació de vehicles, així com de professionals a la seva disposició per assessorar-te en tot allò que puguis necessitar.

Per un món sense barreres ni esperes innecessàries!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu