sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vehicles sense barreres amb... Válida Car!

Aconseguir el millor assessorament del mercat i la major fiabilitat a l'hora d'adaptar i transformar un vehicle no és fàcil, però sí possible. Aquestes són les màximes que s'ha fixat Válida Car, la divisió de Válida sin barreras especialitzada a oferir solucions per a la conducció, l'accés i el transport a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Per aconseguir aquest propòsit i, des de principis de 2014, Válida Car ha reclutat els millors professionals d'aquest sector per garantir a les persones que ho necessiten les més avançades solucions quant a seguretat, confort i mínima alteració del disseny original del vehicle, tres dels requeriments més exigits pels usuaris.

Comandaments per a la conducció, des d'acceleradors a palanques de fre, inversors d'accelerador i telecomandaments; grues elèctriques per aixecar i carregar tot tipus de cadires de rodes i scooters a la part posterior del cotxe; rampes manuals i plataformes elèctriques especialment dissenyades perquè les persones amb cadira de rodes puguin accedir a l'interior del vehicle; seients giratoris, taules de transferència i graons per també facilitar l'accés a l'interior des de la mateixa cadira; i per excel·lència, l'especialitat de Válida Car: el rebaix de pis, una solució especialment dissenyada per aconseguir l'altura interior del vehicle necessària i exigida per llei per al transport de persones en cadira de rodes amb la màxima seguretat per a l'usuari.
Aquests són, sens dubte, un exemple de l'àmplia gamma de solucions que Válida Car ofereix a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Encara així, i abans de res, tal com exposa Montse Méndez, responsable comercial de Válida Car, “és important que l'usuari busqui professionals que ofereixin solucions personalitzades i a mida de cada necessitat”, per a això “comptar amb l'experiència i l'assessorament d'experts en l'adaptació i transformació de vehicles és imprescindible per obtenir el resultat desitjat”.


Válida Car
Tel. 900 414 000 (telèfon gratuit d'atenció al client)
www.validasinbarreras.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu