sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vehicles sense barreres amb... Válida Car!

Aconseguir el millor assessorament del mercat i la major fiabilitat a l'hora d'adaptar i transformar un vehicle no és fàcil, però sí possible. Aquestes són les màximes que s'ha fixat Válida Car, la divisió de Válida sin barreras especialitzada a oferir solucions per a la conducció, l'accés i el transport a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Per aconseguir aquest propòsit i, des de principis de 2014, Válida Car ha reclutat els millors professionals d'aquest sector per garantir a les persones que ho necessiten les més avançades solucions quant a seguretat, confort i mínima alteració del disseny original del vehicle, tres dels requeriments més exigits pels usuaris.

Comandaments per a la conducció, des d'acceleradors a palanques de fre, inversors d'accelerador i telecomandaments; grues elèctriques per aixecar i carregar tot tipus de cadires de rodes i scooters a la part posterior del cotxe; rampes manuals i plataformes elèctriques especialment dissenyades perquè les persones amb cadira de rodes puguin accedir a l'interior del vehicle; seients giratoris, taules de transferència i graons per també facilitar l'accés a l'interior des de la mateixa cadira; i per excel·lència, l'especialitat de Válida Car: el rebaix de pis, una solució especialment dissenyada per aconseguir l'altura interior del vehicle necessària i exigida per llei per al transport de persones en cadira de rodes amb la màxima seguretat per a l'usuari.
Aquests són, sens dubte, un exemple de l'àmplia gamma de solucions que Válida Car ofereix a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Encara així, i abans de res, tal com exposa Montse Méndez, responsable comercial de Válida Car, “és important que l'usuari busqui professionals que ofereixin solucions personalitzades i a mida de cada necessitat”, per a això “comptar amb l'experiència i l'assessorament d'experts en l'adaptació i transformació de vehicles és imprescindible per obtenir el resultat desitjat”.


Válida Car
Tel. 900 414 000 (telèfon gratuit d'atenció al client)
www.validasinbarreras.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu