sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Verano sin barreras” a La Palma

Gaudir de la platja ja no serà un problema per a 20 persones amb dificultats de mobilitat o amb discapacitat de La Palma. I és que el Cabildo del lloc ha posat en marxa aquest mes d’agost el programa “Verano sin barreras”. La iniciativa pretén transformar la platja en un espai adaptat i accesible per a persones amb diversitat funcional motora, i comptaran amb professionals que donaran als usuaris un servei d’atenció personalitzada.

L’acció es desenvolupa a la Playa de Bajamar, al municipi de Breña Alta, i a la platja de Puerto de Naos, a Los Llanos de Aridane, i està preparada per a 20 places.

Es durà a terme durant tot el mes d’agost, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.

Engrescadora iniciativa per a propiciar la integració social i facilitar a les persones amb discapacitat els beneficis de les teràpies rehabilitadores i del mar.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu