sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VI Concurs de Pintura i Escultura per a persones amb discapacitat

Concurs per a Persones amb Discapacitat de Pintura i Escultura

Atenció artistes del pinzell i l'escultura, arriba el VI Concurs de Pintura i escultura per a persones amb discapacitat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és facilitar la participació sociocultural de les persones amb discapacitat a través de l'art, a més de sensibilitzar als ciutadans i millorar la percepció que tenen d'aquest col·lectiu.

Poden participar totes les persones amb discapacitat que formin part dels centres educatius i d'entitats de la discapacitat aragoneses.

Teniu temps per presentar els treballs abans del 3 de novembre de 2017. El lliurament ha de realitzar-se a la seu de CERMI-Aragó de Saragossa, en horari de 8h a 14h.

També poden enviar-se per correu postal o missatgeria.

La fallada del premi serà el 8 de novembre de 2017 i es comunicarà via web del CERMI-Aragó.

El jurat estarà format per persones de reconegut prestigi en l'àmbit de l'art i la cultura.

El lliurament de premis es realitzarà el 4 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

El premi? Un viatge per a dues persones a Brussel·les, amb visita al Parlament Europeu.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu