sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VI Festival Internacional de Cine sobre la Discapacidad

Pels que tinguin talent per al setè art arriba una bona oportunitat perquè el donin a conèixer. S’obre la convocatòria per al VI Festival Internacional de Cine sobre Discapacitat que organitza Fundació Anade, i que té com a objectiu “mostrar les vertaderes capacitats del col·lectiu de persones amb discapacitat” a través d’històries o documentals que estiguin relacionats amb la temàtica, ja sigui per argument o perquè estan realitzats per persones amb algun tipus de diversitat funcional.

En aquest link trobareu les bases.

Els interessats poden enviar els seus treballs a la Fundació Anade fins el 3 d’octubre.

El festival tindrà lloc entre el 20 i el 23 de novembre de 2013 a la Casa de cultura de Collado Villalba (Madrid). S’hi projectaran les millors obres i un jurat seleccionarà a les 5 finalistes de les que en sortirà la guanyadora.

Molta sort a tothom. Segur que teniu idees molt vàlides, endavant!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu