sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VI Setmana dedicada a les persones amb Malalties Neuromusculars d'AsemCatalunya

Interessant setmana la del 3 al 7 de juny, perquè seran uns dies dedicats a les persones amb malalties neuromusculares (ENM).

L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM) organitza unes jornades plenes de conferències i debats de la mà dels millors professionals en la matèria. Durant aquestes es tractaran temes com “Les investigacions en múscul, en nervis perifèrics i metabòliques en adults i nens”, “El dret a conduir i la seguretat vial” i “Present i futur del model de benestar”. També es debatrà sobre com s’ha de viure amb una malaltia crònica i es visualitzarà la pel·lícula Intocable, d’Eric Toledano i Oliver Nakache.

Les ENM tenen el seu origen en un problema neuronal: quan les neurones es posen malaltes o moren, la comunicació amb el sistema nerviós i els músculs s’interromp. En conseqüència els músculs dels braços i les cames es debiliten i es pateixen rampes, problemes articulars, espasmes, dolors, i d’altres dificultats de mobilitat. Algunes de les malalties neuromusculars més freqüents són l’esclerosis múltiple, l’esclerosis lateral amiotròfica, la miastenia greu o l’atrofia muscular espinal.

No us podeu perdre aquesta VI Setmana dedicada a les Persones amb Malalties Neuromusculars. Si voleu consultar el programa o més informació sobre les jornades consulteu la pàgina d’AsemCatalunya.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu