sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VI Setmana dedicada a les persones amb Malalties Neuromusculars d'AsemCatalunya

Interessant setmana la del 3 al 7 de juny, perquè seran uns dies dedicats a les persones amb malalties neuromusculares (ENM).

L’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars (ASEM) organitza unes jornades plenes de conferències i debats de la mà dels millors professionals en la matèria. Durant aquestes es tractaran temes com “Les investigacions en múscul, en nervis perifèrics i metabòliques en adults i nens”, “El dret a conduir i la seguretat vial” i “Present i futur del model de benestar”. També es debatrà sobre com s’ha de viure amb una malaltia crònica i es visualitzarà la pel·lícula Intocable, d’Eric Toledano i Oliver Nakache.

Les ENM tenen el seu origen en un problema neuronal: quan les neurones es posen malaltes o moren, la comunicació amb el sistema nerviós i els músculs s’interromp. En conseqüència els músculs dels braços i les cames es debiliten i es pateixen rampes, problemes articulars, espasmes, dolors, i d’altres dificultats de mobilitat. Algunes de les malalties neuromusculars més freqüents són l’esclerosis múltiple, l’esclerosis lateral amiotròfica, la miastenia greu o l’atrofia muscular espinal.

No us podeu perdre aquesta VI Setmana dedicada a les Persones amb Malalties Neuromusculars. Si voleu consultar el programa o més informació sobre les jornades consulteu la pàgina d’AsemCatalunya.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu