sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vídeo cursos de formació en Accessibilitat i Disseny Universal

Arriben uns cursos pioners en accessibilitat i disseny per a tothom. Es tracten d'uns vídeo-cursos “càpsula”, de curta durada, dissenyats per comunicar de manera estructurada, clara i concisa els coneixements més rellevants en Accessibilitat Universal en diferents àmbits d'actuació: espai urbà, edificacions d'ús públic, transport, comunicació i senyalització sensorial, patrimoni, cultura, turisme, esport, habitatge i ajudes tècniques, entre uns altres.

En cada vídeo-curs es presenten solucions concretes a casos difícils o comuns on l'accessibilitat és escassa o inexistent.

Són cursos online que permeten als usuaris tornar-los a consultar quan desitgin durant un temps determinat i en l'horari que els vagi millor. A més, tots els vídeos disposen de subtitulació.

Els docents que imparteixen els cursos són professionals nacionals i internacionals i compten amb una àmplia experiència en els diferents camps d'accessibilitat i discapacitat.

El preu dels cursos varia en funció de la durada del vídeo, si bé són accessibles també en aquest sentit ja que podem començar a formar-nos per només 3 euros.

Els cursos disponibles de moment són:

· Accessibilitat Universal en  Turisme

· Accessibilitat en el Patrimoni · La Sagrada Família

· Accessibilitat en l'Habitatge

· Ajudes tècniques en l'habitatge

· Ajudes tècniques per a persones amb mobilitat reduïda

· Ajudes tècniques per a persones amb discapacitat auditiva

 

Properament hi haurà els següents:

· Accessibilitat en el Patrimoni

· Accessibilitat en Instal·lacions Esportives

· Usabilidad i experiència d'usuari

· Màrqueting inclusiu

 

Podeu trobar més informació en el següent web.

Aquests cursos estan dissenyats per l'Oficina d'Arquitectura, Accessibilitat i Mobilitat de Barcelona i Rovira-Beleta Accessibilitat, en col·laboració amb la Plataforma Formació.

Gràcies a iniciatives com aquesta serà més fàcil aconseguir un món més inclusiu i sense barreres per a tothom.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu