sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Videojocs per a la rehabilitació de persones amb discapacitat

videojoc a través de moviments corporals per a persones amb discapacitat

L’equip d’investigadors del grup d’Aplicacions Multimèdia i Acústica (GAMMA), del Centre de Recerca en Tecnologies del Programari i Sistemes Multimèdia per a la Sostenibilitat (CISTEM-UPM) i de la Universitat Politècnica de Madrid, ha desenvolupat un sistema que permet utilitzar videojocs mitjançant moviments corporals, amb la finalitat que, aquests jocs, ajudin a la rehabilitació física per a persones amb algun tipus de discapacitat física

Els investigadors ressalten la importància de poder ajustar el joc a les capacitats del jugador, per tal que moviments febles apareixen amplificats dins el joc. Amb això, s’aconsegueix que les persones amb feblesa muscular puguin gaudir d’experiències similars a altres persones sense dificultats.

L’objectiu principal és aconseguir que el joc sigui atractiu i vàlid per a diferents tipus de públic, ja sigui persones amb mobilitat reduïda, persones d’edat avançada o persones amb discapacitat física. A més, el joc permet que la rehabilitació es dugui a terme des del domicili de l’usuari.

Font: europapress.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu