sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VII Convocatoria de Becas a la Formación Superior de Personas con Discapacidad

S’obre el plaç per a sol·licitar les ajudes de la VII Convocatoria de Becas a la Formación Superior de Personas con Discapacidad de la Fundación Prevent.

Aquestes ajudes van dirigides a estudiants universitaris i de cicles de grau superior amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

La beca dotarà als sol·licitants de material ofimàtic, ajudes per a la mobilitat, productes de suport, material específic i ajudes als estudis, formació en anglès, entre d’altres.

El plaç per a presentar les sol·licituts va del 2 de setembre a l’11 d’octubre.

Podeu consultar les bases aquí.

La Fundació Prevent és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu contribuir a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat, al mateix temps que fomenta entorns laborals segurs i empreses més responsables, gràcies a una major conscienciació social.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu