sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vision, una app sense barreres

Válida sin barreras, sempre a l'avantguarda dels últims avanços en tecnologia, ofereix a qui ho desitgi un revolucionari sistema per veure l'aspecte que tindria la cadira salvaescaleras que es desitja adquirir integrada a la seva llar i abans de ser instal·lada. Això s'aconsegueix mitjançant la app per a dispositius mòbils “Vision 2.4”, una aplicació de realitat augmentada per recrear en 3D de com es veuria la cadira instal·lada en l'escala del client a temps real.

De fàcil funcionament, una vegada descarregada l'aplicació en una tablet o telèfon mòbil, i mitjançant a unes plantilles, el tècnic ensenya al client l'impacte visual que tindria la cadira triada en el seu lloc d'instal·lació. D'aquesta forma, el client pot visaulitzar, analitzar i veure en directe si ocuparà molt o poc en l'escala, si quedarà ben integrada amb l'entorn… qüestionis totes elles que faciliten i garanteixen una elecció segura de la màquina alhora que solucionaran els dubtes més freqüents.

L'aplicació permet la visualització 3D dels models Fidus, Amicus, Socius i Unum. Així mateix, el client pot canviar d'un model a un altre amb un simple toc sobre sobre la pantalla. Si ho desitja, el client també pot personalitzar la cadira amb els seus opcionals i realitzar una visualització 360º de la mateixa i en moviment ascendent i descendent, tant pel costat dret com a esquerre de les escales.

Si el client ho desitja, cap la possibilitat de realitzar una captura de la pantalla per mostrar als altres familiars com serà el resultat final i poder avaluar detingudament la seva correcta adequació.

A Válida sin barreras volem fer la vida més fàcil i segura a les persones, sobretot a l'hora de prendre una decisió tan importants com la de triar una cadira salvaescaleras per a la llar

Per una vída més fácil i segura!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu