sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Viure el Camí de Santiago en cadira de rodes

La directora xeral de Turisme, Nava Castro, ha presentat aquesta setmana a la  Fira Internacional de Turisme, els nous productes que permeten recórrer el Camí de Santiago a peregrins en cadira de rodes i que incorporen la Ruta Jacobea en el sector del turisme accessible i inclusiu. Un projecte que té com a objectiu eliminar barreres arquitectòniques.

El Camí  Francès, ofereix ja la possibilitat de contractar un servei per fer diverses etapes del Camí a Galicia i Lleó. En el cas de Galicia, el viatge va dirigit a grups mixts, compostos per dues persones en cadira de rodes, que peregrinaran amb handbikes elèctriques i híbrides, que adaptaran al seu ritme la peregrinació i aniran acompanyats de dues o tres persones amb bicicleta.

El recorregut es desenvolupa al llarg de 64 quilòmetres durant 4 dies, amb una mitjana de 15 quilòmetres diaris i compte també amb el suport d’un vehicle amb conductor per als trasllats necessaris, així com també per portar l’equipatge. Gràcies a aquest projecte, es podran recórrer les etapes Casanova-Raído, Fuentecillas-A Salceda, A Salceda-El Pedrouzo i entre el Parc Monte de Gozo i Santiago de Compostela.

Font: europapress.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu