sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vols instal·lar una cadira, plataforma o elevador i no saps per on començar?

instalar salvaescales

Si tens mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat física que t'impedeixi pujar i baixar fàcilment les escales, Válida sin barreras t'ofereix una infinitat d'ajudes tècniques per a l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. Però, per on començar? quina diferència una cadira d'una plataforma salvaescales? què és millor per a la meva situació? existeixen salvaescales per a exterior? com puc fer accessible el meu negoci? i la meva comunitat de veïns? i la meva casa?

Gràcies a aquest ràpida, senzilla i intuïtiva guia podràs conèixer de prop les principals característiques i avantatges de les cadires salvaescales, de les plataformes salvaescales i dels elevadors de curt recorregut.

Descobreix fins a on pots arribar amb aquesta guia de solucions per a l'accessibilitat.

Ah!, i si tens algun dubte truca'ns, estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te en tot el que necessitis! El telèfon 900 414 000 és gratuït i estem a la teva disposició sempre que el necessitis.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu