sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

WEBINAR 24 DE NOVEMBRE - ADAPTACIÓ DE L'HABITATGE I EDIFICIS

webinar sobre adaptació d'habitatges i edificis

Dimarts que ve, 24 de novembre, es realitzarà un Webinar el tema central del qual recaurà sobre la “Adaptació funcional de l'habitatge i l'edifici.” Ho organitza ECOM, moviment associatiu que agrupa a més d'un centenar d'entitats de persones amb discapacitat física.

Válida sin barreras, al servei de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, participarà en aquest Webinar aportant informació sobre les diferents ajudes tècniques que existeixen en el mercat per a l'adaptació de l'entorn i millora de l'accessibilitat. Aquesta sessió la realitzarà el Sr. Marià Santiago, assessor tècnic de Válida sin barreras especialitzat en supressió de barreres arquitectòniques.

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a aquest Webinar podran fer-ho de manera gratuïta, sempre amb inscripció prèvia obligatòria.

SESSIÓ 5: Adaptació funcional de l'habitatge i l'edifici: Recursos per a la vida quotidiana.

Horari: de 17.30 a 19:30h.

Sessió Online amb la plataforma Zoom.

L'objectiu d'aquesta reunió és explicar com pot adaptar-se la vida quotidiana d'una persona amb discapacitat en el seu entorn residencial i conèixer les diferents solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques.

Inscriu-te aquí!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu