sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Whill Model M: la innovadora cadira de rodes que podrà prescriure's com a dispositiu mèdic

La Whill Model M és una cadira de rodes elèctrica que neix del propòsit d'oferir la màxima mobilitat a l'usuari. Si bé la majoria de cadires persegueixen aquest objectiu, la Model M aporta un valor diferencial únic: ajustar-se als paràmetres mèdics i els controls que exigeix la FDA. Això li ha suposat, a dia d'avui, la seva aprovació com a dispositiu mèdic prescribible per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda com a instrument per a l'ús clínic i personal.

Per al desenvolupament d'aquest projecte, la companyia japonesa Whill ha comptat amb l'ajuda de dissenyadors i enginyers d'empreses capdavanteres en tecnologia, com Olympus, Nissan o Sony, així com una inversió de 13 milions de dòlars per part de la companyia NTT DoCoMo per al seu desenvolupament. El resultat és aquesta innovadora cadira de rodes que, contra tot pronòstic, presenta un preu assequible: 13.995 dòlars. Gràcies a això i al seu ajust als estàndards mèdics, la Model M és la primera cadira de rodes que podrà prescriure's com a dispositiu metge a Estats Units.

A nivell tecnològic, aquesta cadira ofereix excel·lents prestacions: bateries recarregables que ofereixen 20 quilòmetres d'autonomia, velocitat màxima de 9 km/h, girs de 360º sobre el seu propi eix o unes rodes capaces de moure la cadira sobre el fang o la neu són algunes de les característiques que situen la Model M a l'avantguarda de l'accessibilitat. A més, és capaç d'afrontar pendents de fins a 12º i transportar usuaris de 100 kg.

D'altra banda, aquesta cadira de rodes ofereix un ampli ventall d'opcionals i gadgets adaptables a les necessitats de cada usuari. Per exemple, és possible escollir entre diferents tipus de respatllers segons el grau de mobilitat, així com diferents tipus de comandos per al seu control i conducció. Tot això fa que la Model M sigui una cadira apta per a persones amb paraplegia, tetraplegia o esclerosi múltiple segons la configuració que escollim.

Font: http://whill.us/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu