sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

XIX Jornades Científiques ASPAYM

Si voleu saber quina és la situació actual de les prestacions medico-sanitàries i socials, posar-vos al dia amb l’última aplicació sobre turisme accesible o conèixer els últims tractaments en lesió medul·lar no us podeu perdre la 19ª. edició de les Jornades Científiques que organitza ASPAYM Madrid (Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats Físics de la Comunitat de Madrid).

També es tractaran altres temes com la incontinència urinària i fecal en persones amb lesió medular, així com històries de superació personal.

La cita serà els propers dies 31 de maig i 1 de juny i tindrà lloc a la Fundació del Lesionat Medul·lar, al Camí de Valderribas 115, Districte Puente de Vallecas, 28038 de Madrid.

Animeu-vos. Per a més informació www.aspaymmadrid.org o 91 477 22 35.

ASPAYM Madrid és l’entitat que representa el col·lectiu de Persones amb Lesió Medul·lar en defensa dels seus drets i necessitats en tots els àmbits de la societat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu