sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Pla Tresor

PER MILLORAR LA TEVA QUALITAT DE VIDA

Hi puc participar?

El Pla Tresor és una promoció ideada per a millorar la qualitat de vida de les persones, principalment d’aquelles que volen viure en un entorn accessible, pràctic i confortable. En aquest sentit, les cadires salvaescales, les plataformes salvaescales i els elevadors permeten a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda desplaçar-se amb total autonomia.

Tanmateix, el Pla Tresor també està pensat per a premiar als nostres clients més fidels. Per ser client de VALIDA i per agrair-te la teva confiança, pots guanyar 150€ per recomanar-nos a un familiar, amic o conegut que vulgui instal·lar una solució salvaescales.

Qui pot participar en el Pla Tresor de VALIDA?

Qualsevol persona física que sigui client de VALIDA

Sóc client de VALIDA i vull recomanar-vos a algú. Com ho faig?

Facilita el contacte de VALIDA a un familiar, conegut o amic. Pot trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un correu electrònic a info@valida.cat. També pot entrar a www.valida.cat i omplir un formulari de contacte.
I el més important: recorda-li que ens digui que ve de la teva part.

M’interessa! Com funciona?

1. Recomana VALIDA a un familiar, amic o conegut que vulgui millorar la seva qualitat de vida amb una solució salvaescales: cadira plataforma o elevador.

2. Quan aquesta persona ens truqui o contacte amb nosaltres per primera vegada, haurà d’indicar-nos que ve de la teva part. Nosaltres ho deixarem anotat al sistema.

3. Si la persona recomanada compra una de les nostres solucions per a l’accessibilitat, t’emportaràs automàticament 150€. Quantes més persones ens recomanis, més pots guanyar. Un ingrés extra a final de mes que no va gens malament!

CONDICIONS DE LA PROMICIÓ “PLA TRESOR”

Promoció vàlida i aplicable a totes les recomanacions realitzades a partir de l’ 01/10/2020. No seran vàlides les recomanacions realitzades abans de la data anteriorment indicada. La promoció “Pla Tresor” no és acumulable a altres promocions ni a descomptes realitzats prèviament en el pressupost per part de l’agent comercial. Podran beneficiar-se d’aquesta promoció únicament aquelles persones físiques que acreditin ser clients de VALIDA i facilitin el contacte d ela persona recomanada abans que el comercial faci la visita a la persona referenciada. Només seran vàlides aquelles recomanacions rebudes abans de la visita comercial a la persona interessada i sempre que la persona interessada no hagi contactat amb VALIDA prèviament per altres vies.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

crossmenu