sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Pla Tresor

Per millorar la teva qualitat de vida

Com guanyar 150€ amb el Pla Tresor?

El Plan Tesoro és una promoció ideada per millorar la qualitat de vida de les persones, principalment d’aquelles que volen viure en un entorn accessible, pràctic i confortable. Perquè com bé saps, les cadires salvaescales, les plataformes i els elevadors permeten a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda desplaçar-se amb total autonomia. No obstant, el Plan Tesoro també està ideat per premiar als nostres clients més fidels. Per tant, per ser client de Válida i per agrair la teva confiança, pots guanyar 150€ per recomanar-nos a un familiar, amic o conegut que vulgui instal·lar una solució salvaescales.

Qui pot participar en el Plan Tesoro de Válida?

Qualsevol persona física que sigui client de Válida.

Sóc client de Válida i vull recomanar-vos a algú. ¿Com ho faig?

Facilita les nostres dades de contacte a un familiar, amic o conegut. Pot trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 bé enviar-nos un correu electrònic a [email protected]. També pot entrar a la nostra pàgina web www.valida.es i omplir qualsevol formulari de contacte.
I el més important: recorda-li que ens digui que ve recomanat per tu!

M’interessa! Com funciona?

1. Recomana Válida a un familiar, amic o conegut que vulgui millorar la seva qualitat de vida amb una solució salvaescales, ja sigui amb una cadira pujaescales, una plataforma o un elevador. 2. Quan aquesta persona ens truqui o contacti amb nosaltres per primera vegada haurà d’indicar-nos que ve de part teva. Nosaltres prendrem nota i ho deixarem anotat al sistema. 3. Si la persona recomanada compra una de les nostres solucions per a l’accessibilitat, t’emportaràs automàticament 150€. Quantes més persones ens recomanis, més diners te’n pots endur. Un ingrés extra a final de mes que no va gens malament, oi!?

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ "PLAN TESORO"

Promoció válida i aplicable a totes les recomanacions realitzades a partir del 01/10/2020. No seran vàlides les recomanacions realitzades abans de la data anteriorment indicada. La promoció "Plan Tesoro" no és acumulable a altres promocions ni a descomptes realitzats prèviament en el pressupost per part de l'agent comercial. Podran beneficiar-se d'aquesta promoció únicament aquelles persones físiques que acreditin ser clients de "Válida" i facilitin el contacte de la persona recomanada abans que el comercial realitzi la visita a la persona referenciada. Només seran vàlides aquelles recomanacions rebudes abans de la visita comercial a la persona interessada i sempre que la persona interessada no hagi contactat amb Válida prèviament per altres vies.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
crossmenu