sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tens una porta prop de les escales? Hi ha un passadís molt concorregut en el replà de les teves escales? Les teves escales són estretes i amb corbes? Per molt complicat que sembli, es pot instal·lar una cadira salvaescales en A Pastoriza si comptes amb l'ajuda necessària.

En VALIDA comptem amb diferents solucions per a aquestes escales més complicades. Es tracta de cadires puja escales amb guies que s'adapten a diferents situacions. Poden ser guies plegables o guies que comencen al primer graó.

El més important, és que amb VALIDA comptes amb equip d'experts que comproven com és el teu tram d'escales per trobar una solució eficaç. Es basen en les teves necessitats i les característiques de l'espai per aconsellar-te amb el millor model de salvaescales.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA PER A CASA ADOSSADA A A PASTORIZA

En aquesta casa han instal·lat la cadira puja escales UNIKA perquè és una guia que té l'inici "smart start". Amb això, la guia del salvaescaleras comença en el primer graó, per la qual cosa poden tancar la porta que tenen just al costat de les escales. La cadira, és capaç de moure's sense problemes per poder arribar fins als peus de les escales perquè puguis pujar-te a ella amb comoditat.

UNIKA té una guia monorraíl que ocupa poc espai en les escales, a més, es fa a mida. Amb això, s'aprofita molt bé l'espai que hi ha i altres persones poden continuar passant per les escales.

Pots personalitzar aquest model amb diferents colors d'entapissat, també pots canviar el color de la guia. Pots aconseguir una instal·lació que encaix amb l'espai molt fàcilment.

Plega la cadira puja escales perquè no ocupi molt espai. En concret, pots plegar el seient, els reposabraços i el reposapeus. Per a moure la cadira solament has de mantenir premut el joytick del reposabraços.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu