sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si les escales són un problema la teva qualitat de vida a casa pot sortir danyada. Per adaptar la teva casa a les teves necessitats pots fer com en aquesta llar: instal·lar una cadira salvaescales en A Portela.

Les cadires salvaescales s'adapten molt bé a tots els espais. Es fan a mida a les escales, per tant, aprofiten molt bé l'espai. Es poden instal·lar a tota mena d'escales, també les que són de fusta. Per millorar la seva integració, les pots personalitzar amb un entapissat i color de guia que t'agradi.

Els salvaescales són fàcils d'utilitzar, només pitjant un botó la cadira es mou cap a la direcció que vulguis. Es pleguen per ocupar menys espai a l'escala i així pot passar altres persones.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A A PORTELA

La cadira salvaescaleras SOCIUS permet a les persones d'aquesta casa en A Portela poder moure's entre plantes. Aquest model, destaca per oferir la integració en unes escales estretes i de fusta.

Per aconseguir una instal·lació feta al mil·límetre realitzem unes fotometries de les escales que ens permeten fer un plànol 3D. A més, gràcies a això, el tècnic instal·lador realitza el muntatge molt ràpidament.

SOCIUS és una cadira amb una guia doble, això vol dir que ofereix confort, seguretat i millora el rendiment del motor. Es desplaça a una velocitat de 0.12 metres per segon i a la sortida i arribada a tram el moviment és progressiu per no provocar sots.

Té dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat, sensor per no xocar i una moqueta antilliscant en el reposapeus. Hi ha una clau que impedeix que altres persones puguin utilitzar el salvaescales. En l'arribada al tram superior, es pot fer que el gir de la cadira sigui automàtic.

Demana pressupost gratuït.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu