sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la teva qualitat de vida millorant l'accessibilitat a casa, tenir llibertat de moviments sense patir per caure o sense dolors canvia radicalment el teu confort a la llar. Així ho han fet gràcies a aquesta cadira salvaescales a Abrera, concretament en una casa particular.

Tenir tranquil·litat a casa, confort i seguretat són qualitats que milloren els ànims d'una persona. Veure com pots moure't sense ajuda millora la percepció que un un té de si mateix, per tant, et sents millor amb les teves qualitats.

A VALIDA ens preocupem pel benestar de les persones amb problemes de mobilitat, així que comptem amb solucions per millorar el dia a dia

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UNA FINCA A ABRERA

En aquesta casa particular tenen instal·lada la cadira salvaescales SOCIUS, aquest model destaca per adaptar-se al 100% a les escales. Ho aconseguim perquè realitzem fotometries del lloc i, després, dissenyem un plànol 3D de la instal·lació.

SOCIUS proporciona estabilitat i confort gràcies a la seva guia amb doble carril. A més, el seu sistema STD millora el rendiment del motor i allarga la seva vida útil. La guia aprofita al màxim l'espai de les escales cosa que deixa molt espai perquè altres persones puguin passar-hi.

Personalitza la teva cadira i automatitza accions per millorar el seu confort: plec del reposapeus automàtic, gir a últim graó automàtic o guia articulada automàtica. A més, si tens una casa multiplanta, aquesta cadira permet fer les parades que necessites on vulguis.

També pots triar el color de la guia i pots triar entre una gran varietat d'entapissats i models de cadira. Al final, aconsegueixes una instal·lació feta al teu gust.

La velocitat de la cadira és de 0,12 metres per segon i pot portar fins a 115kg de pes. Opcionalment, es pot preparar la cadira per poder transportar fins a 137 quilos. Té una bateria de 24v i un carregador de 240v. Pot salvar escales de fins a 56° d'inclinació.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu