sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En un món on l'accessibilitat i la inclusió són cada vegada més valorades, comptar amb una llar accessible i sense barreres s'ha convertit en una necessitat essencial per a moltes persones. L'accessibilitat a la llar no sols millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també proporciona independència, seguretat i benestar a tots els membres de la família, inclosos els ancians i aquells amb discapacitats temporals o permanents.

Una llar accessible és aquell que permet als seus residents moure's lliurement i realitzar les seves activitats diàries sense obstacles. Això inclou l'eliminació de barreres arquitectòniques com a graons, passadissos estrets, i la instal·lació d'elements que facilitin la mobilitat, com a rampes, ascensors, i dispositius salvaescales. A més dels beneficis pràctics, una llar accessible fomenta la igualtat i la dignitat, permetent que tots els individus participin plenament en la vida domèstica i social.

La falta d'accessibilitat en la llar pot portar a situacions d'aïllament, dependència i risc d'accidents. D'altra banda, una llar adaptada a les seves necessitats pot proporcionar la confiança i la llibertat necessàries per a viure de manera segura i autònoma.

A més, l'accessibilitat en la llar no sols beneficia a les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també augmenta el valor de la propietat i pot ser un factor determinant en la decisió de compra per a moltes famílies. Invertir en una llar accessible és invertir en el futur, assegurant que l'habitatge sigui adequat per a totes les etapes de la vida i per a totes les persones que puguin habitar-la.

Instal·lació de la cadira salvaescales a Adrada de Haza

En aquest context, l'empresa VALIDA ha fet un pas significatiu en instal·lar la cadira salvaescales AMICUS a l'exterior d'un habitatge particular, demostrant el seu compromís amb l'accessibilitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

La instal·lació de la cadira salvaescales en Adrada de Haza, un poble de Burgos, ha millorat la qualitat de vida dels seus residents. La cadira salvaescales AMICUS és una solució innovadora i eficient que permet als usuaris pujar i baixar escales amb facilitat i seguretat. Dissenyada per a adaptar-se a escales rectes en exteriors, aquesta cadira és resistent a les inclemències del temps i està construïda amb materials duradors que garanteixen el seu funcionament òptim durant anys.

La instal·lació realitzada per VALIDA destaca pel seu professionalisme i atenció al detall. El procés comença amb una avaluació exhaustiva de l'entorn i les necessitats de l'usuari, assegurant que la cadira s'integri perfectament en l'estructura existent sense comprometre l'estètica de la llar. Els tècnics de VALIDA s'encarreguen de cada pas, des de la planificació i la instal·lació fins al manteniment posterior, garantint una experiència sense problemes per al client.

La cadira salvaescales AMICUS compta amb característiques avançades com un seient còmode i ergonòmic, controls intuïtius i un sistema de seguretat que deté el moviment en cas d'obstacles. Aquestes característiques no sols brinden comoditat i facilitat d'ús, sinó que també asseguren la màxima seguretat per a l'usuari.

Gràcies a aquesta intervenció, els residents de l'habitatge ara poden gaudir d'un accés sense barreres a totes les àrees de la seva llar, promovent així una vida més independent i segura.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu