sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora l'accessibilitat de les persones a la casa amb un salvaescales. Aquesta cadira puja escales a Aguadulce, Almería, s'ha fet a mida a les escales d'aquesta casa. Amb això, la cadira no suposa un problema als graons i facilita el dia a dia de la persona amb mobilitat reduïda

Els salvaescales s'han convertit en una bona ajuda per a persones amb problemes de mobilitat o de la tercera edat. S'instal·len molt fàcilment i es fan a mida al que necessites i al tram d'escales.

Funcionen amb bateries i tenen tot tipus de sistemes de seguretat per garantir un viatge tranquil. Són fàcils d'utilitzar, ja que solament s'ha de prémer un botó per moure-les cap al pis que vulguis.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A CASA PARTICULAR A AGUADULCE

En aquesta casa en Aguadulce, Almería, hem instal·lat la nostra cadira puja escales SOCIUS. Un model indicat per a escales amb corbes, ja siguin d'interior com a exterior. S'adapta a les escales ja que fem el mesurament de l'espai mitjançant fotometries del lloc. Amb això, a més, podem fer un pla 3D.

SOCIUS és una sill que ofereix estabilitat i seguretat gràcies a la seva guia de doble carril. La seva velocitat és de 0.12 metres per segon i té una velocitat progressiva en la sortida i arribada del tram de guia

Si hi ha espai, aquesta cadira ofereix la possibilitat de fer un pàrquing perquè estigui aparcada al costat de l'escala. Amb això, s'aconsegueix donar més espai en les escales perquè altres persones puguin passar sense problemes.

Tant el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen i, així ocupen menys espai. Millora la usabilitat de la cadira afegint gir automàtic en la planta superior i plec del reposapeus mitjançant un botó. Personalitza la teva cadira amb l'entapissat que més t'agradi.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu