sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tens problemes per accedir a la teva casa per culpa de les escales? Llavors necessites una cadira salvaescales a Aguilera del Campo per poder millorar la teva qualitat de vida a casa. Moltes persones amb problemes de mobilitat no poden sortir de les seves cases sense ajuda, per aquesta raó, és important adequar-les a aquestes necessitats.

Per poder millorar l'accessibilitat a casa les solucions salvaescales ofereixen salvar les escales amb més comoditat i seguretat. S'instal·len sense fer obres i ocupen poc espai. Milloren la qualitat de vida de les persones grans i persones amb problemes de mobilitat.

Comptem amb una àmplia gamma de salvaescales que s'adapten a tota mena d'escales. S'instal·len en escales rectes, corbes i també en forma d'espiral. També es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM EN ESCALES RECTES D'AGUILERA DEL CAMPO

En aquesta casa particular d'Aguilera del CampO, Palència, han instal·lat el model de cadira salvaescales ALIUM. És un model per a escales rectes i solament es pot instal·lar a l'interior. Destaca per tenir una guia que no utilitza vores tallants ni grassa i es mou mitjançant 4 corrons.

Aquesta cadira pot recórrer escales de fins a 4,7 metres amb una inclinació màxima de 50 graus. El pes que és capaç de transportar és de 140 quilos. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon. Necessita un ample d'escala mínim de 65,5 cm. La seva guia és la més estreta del mercat.

Té dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, un botó de parada d'emergència i un sensor per a evitar atrapaments. Tant el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen per a no ocupar massa espai en les escales, d'aquesta manera, altres persones puguin passar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu