sol·licitar pressupost
right-chevron-white

És d'obligat que les administracions garanteixin l'accessibilitat dels espais comunitaris. Per aquesta raó, hem instal·lat la cadira salvaescales per a piscines a Aiguaviva. Una solució perfecta perquè persones amb mobilitat reduïda puguin entrar i sortir de la piscina.

Els salvaescales s'adapten a tots els espai, fins i tot en un medi aquàtic. Amb elles, les persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes poden entrar i sortir de l'aigua. Es munten molt fàcilment i sense necessitat de fer obres, així que són molt pràctiques.

VALIDA compta amb diferents models per a poder fer accessible les piscines comunitàries o particulars. A més, aquests sistemes no necessiten presa elèctrica i funcionen mitjançant la pressió de l'aigua.

CADIRA PUJA ESCALES PER A PISCINES AQUA A AIGUAVIVA

En aquesta piscina municipal de la localitat d'Aiguaviva, Girona, han instal·lat la cadira puja escales per a piscina AQUA. Aquest model en concret destaca per ser el model de fixació mòbil, això vol dir que es pot muntar quan es vol utilitzar. D'aquesta manera no ocupa espai en la piscina i sempre estarà disponible quan un usuari vulgui utilitzar-la.

Aquest elevador hidràulic s'instal·la mitjançant un sol ancoratge de tres punts de suport, així que és molt fàcil preparar-ho per al seu ús. AQUA funciona amb la pressió de l'aigua, així que solament s'ha de connectar a una mànega. Està format per un masteler, cadira i pistó hidràulic i fet d'acer inoxidable.

L'elevador té un ancoratge telescòpic que permet que s'adapti a diferents tipus de vores de piscina. La cadira disposa d'un reposapeus fix i tot el conjunt se submergeix a l'aigua per a facilitar la transició de l'usuari. Aquest sistema de salvaescales permet elevar un pes de fins a 140 i 120 quilos depenent del model. Disposa diferents ancoratges en funció de si la piscina és desbordant o no

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu