sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Encara que hi hagi poques escales, aquestes poden ser un bon problema si la persona que té baixar-les o pujar-les té problemes de mobilitat. Si tens una lesió a les cames o malucs o una malaltia, les escales a casa són una barrera per a poder tenir llibertat de moviments. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira salvaescales en Alamús, Lleida.

Tenir problemes físics a les cames, maluc o esquena pot comportar al fet que tinguis dificultats per poder baixar i pujar escales. Encara que, hi ha persones que no tenen un problema físic, sinó una malaltia que els impedeix poder pujar i baixar les escales amb normalitat, un exemple seria el Parkinson.

Per a poder solucionar aquest problema, en moltes llars han decidit a instal·lar una cadira salvaescales. Aquests sistemes són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són pràctiques i segures d'utilitzar.

SALVAESCALES FIDUS PER A INTERIOR A ALAMÚS

En aquesta casa particular de la localitat de Alamús, Lleiada, hem instal·lat la cadira puja escales FIDUS per a escales rectes i d'interior. Aquesta cadira destaca per ser molt pràctica i segura, ideal per a totes les llars, plegable i ocupa poc espai. S'instal·la sense complicacions a qualsevol escala que sigui recta.

FIDUS pot fer un recorregut màxim de 9 metres amb una guia d'alumini d'alta qualitat. Pot transportar un pes de fins a 140 quilos i a una velocitat de 0.12 metres per segon. Disposa de bateries, així que en cas que hi hagi un tall de llum aquesta pot acabar el recorregut sense problemes.

Disposa d'una clau de seguretat, així solament la utilitzen les persones que poden fer-ho. També té un seient plegable, reposapeus i reposabraços. Té un cinturó de seguretat i un botó d'emergència. Disposa d'una pantalla LCD que permet veure l'estat de la cadira en tot moment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu