sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer perquè una casa sigui accessible però sense haver de fer obres? Mira la solució amb aquesta cadira salvaescales a Albacete. Sense necessitat de fer obres hem facilitat l'accés a la planta superior d'aquesta vivenda unifamiliar.

Els salvaescales s'han convertit en una ajuda molt apreciada per a les persones que tenen poca mobilitat. S'instal·len amb facilitat, ja que no fa falta fer obres, a més, són molt segures i pràctiques. Es fan a mida, perquè la guia segueixi el tram d'escales i pugui aprofitar al màxim l'escala.

Hi ha molts tipus de cadira puja escales, en funció de com és el tram que cal salvar es pot triar entre diferents models. Existeixen cadires per a escales rectes, corbes i de caragol, també per a interior o exterior.

CADIRA ELEVDORA SOCIUS A ESCALA CORBA A ALBACETE

En aquesta casa de dues plantes e Albacete hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Era una de les millors opcions, ja que SOCIUS garanteix una guia feta al mil·límetre al tram d'escala i a més és de doble carril. Aquest detall li ofereix a la cadira més estabilitat, seguretat i permet al motor tenir millor rendiment.

Aquest model de cadira permet poder personalitzar-la amb el seient i color que més t'agradi. També pots canviar el color de la guia, així que et queda un conjunt al teu gust i personalitzat. Per a aconseguir que la cadira ocupi menys espai, pots plegar el seient, reposabraços i reposapeus (és últim pot ser de manera automàtica).

Mou la teva cadira amb el comandament a distància o bé amb el botó del reposabraços. És molt intuïtiva d'utilitzar així que no hi haurà problema perquè ho utilitzin les persones que la necessiten. També té una clau de seguretat per a bloquejar la cadira i evitar que es faci un mal ús.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu