sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer per a millorar l'accessibilitat en terrasses? Les persones amb problemes per a pujar i baixar escales saben com de complicat pot ser accedir a la terrassa si aquesta està en la part superior de la casa. Per a acabar amb aquesta barrera arquitectònica hem instal·lat una cadira salvaescales a Alboraia.

Les cadires s'adapten a moltes escales, també a aquestes que són estretes i de caragol. També poden fer recorreguts en escales rectes i amb corbes o replans entremedio. La guia, com es fa a mida, s'adapta perfectament als escales i aprofita molt bé l'espai.

Les cadires puja escales es estan convertint en un element indispensable per a garantir l'accessibilitat en cases particulars. Són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són pràctiques i segures. Totes aquestes qualitats les han fet molt famoses i totes les persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat volen una.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALA MOLT ESTRETA A ALBORAIA

En aquest apartament de la cosa Valenciana hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Està cadira era el millor model per a encaixar en aquesta escala complicada: estreta i de caragol. SOCIUS destaca per tenir el seient Offset que necessita menys espai per a girar que un altre seient estàndard.

La cadira puja escales té versió per a la intempèrie pel que resisteix altes i baixes temperatures. Està feta amb un entapissat fàcil de netejar i resistent a la pluja i al sol. A més, pots personalitzar-ho triant entre diferents colors.

Aquesta cadira pot portar un pes màxim de 115 quilos, que pot ampliar-se a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon mitjançant un sistema de doble tracció. la guia és de doble carril afavorint un viatge estable i segur. A més, s'instal·la en els esglaons de l'escala i no fa falta fer obres.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu