sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Disposar d'una llar accessible és de vital importància per a garantir la qualitat de vida de totes les persones, especialment aquelles amb mobilitat reduïda o discapacitats físiques. Una llar accessible permet als seus habitants desembolicar-se de manera independent i segura en totes les àrees de l'habitatge, promovent així la inclusió i la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, la instal·lació d'una cadira salvaescales pot ser una solució eficaç per a superar les barreres arquitectòniques i millorar l'accessibilitat en un
habitatge.
Per això, en VALIDA treballem per a millorar l'accessibilitat de les persones. En aquest sentit, hem realitzat la instal·lació d'una cadira salvaescales a Alboraia, en una casa particular.

Millorar l'accessibilitat a Alboraia amb un salvaescales

La instal·lació de la cadira salvaescales SOCIUS en un habitatge d'Alboraia (València) pot canviar per complet la vida de les persones amb mobilitat reduïda. No sols els proporciona la possibilitat d'accedir a totes les àrees de la seva llar, sinó que també els brinda major autonomia i llibertat per a realitzar activitats quotidianes sense limitacions.

La cadira salvaescales és un dispositiu que s'instal·la en les escales i permet a les persones pujar i baixar de manera segura i còmoda, sense la necessitat de fer esforços físics considerables. La cadira salvaescales SOCIUS està dissenyada per a adaptar-se a escales corbes o de caragol d'interior o exterior, i la seva instal·lació és ràpida i senzilla. Així mateix, compta amb sistemes de seguretat que garanteixen la protecció de l'usuari durant el seu ús.
A més és plegable pel que ocupa especialment poc en el lloc d'instal·lació.

En conclusió, disposar d'una llar accessible és essencial per a garantir la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones. En aquest sentit, la instal·lació d'una cadira salvaescales en un habitatge d'Alboraia pot ser una excel·lent opció per a superar les barreres arquitectòniques i millorar l'accessibilitat en la llar. La implementació de solucions d'aquest tipus no sols millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també contribueix a crear una societat més inclusiva i equitativa.

Què podem fer per a millorar l'accessibilitat en terrasses? Les persones amb problemes per a pujar i baixar escales saben com de complicat pot ser accedir a la terrassa si aquesta està en la part superior de la casa. Per a acabar amb aquesta barrera arquitectònica hem instal·lat una cadira salvaescales a Alboraia.

Les cadires s'adapten a moltes escales, també a aquestes que són estretes i de caragol. També poden fer recorreguts en escales rectes i amb corbes o replans entremedio. La guia, com es fa a mida, s'adapta perfectament als escales i aprofita molt bé l'espai.

Les cadires puja escales es estan convertint en un element indispensable per a garantir l'accessibilitat en cases particulars. Són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són pràctiques i segures. Totes aquestes qualitats les han fet molt famoses i totes les persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat volen una.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALA MOLT ESTRETA A ALBORAIA

En aquest apartament de la cosa Valenciana hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Està cadira era el millor model per a encaixar en aquesta escala complicada: estreta i de caragol. SOCIUS destaca per tenir el seient Offset que necessita menys espai per a girar que un altre seient estàndard.

La cadira puja escales té versió per a la intempèrie pel que resisteix altes i baixes temperatures. Està feta amb un entapissat fàcil de netejar i resistent a la pluja i al sol. A més, pots personalitzar-ho triant entre diferents colors.

Aquesta cadira pot portar un pes màxim de 115 quilos, que pot ampliar-se a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon mitjançant un sistema de doble tracció. la guia és de doble carril afavorint un viatge estable i segur. A més, s'instal·la en els esglaons de l'escala i no fa falta fer obres.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu