sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les persones grans, per culpa de l'edat, poden tenir problemes per pujar les escales amb comoditat. La millor solució per aquests casos són els salvaescales, igual que aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Alcalá de Guadaira.

Per problemes de salut, falta d'agilitat o dolors a les cames, pujar i baixar escales es converteix en una dificultat. Un situació diària d'aquest estil acaba per minvar la confiança d'un mateix i l'ànim de cada dia.

La qualitat de vida a casa és una base fonamental per millorar l'estat d'ànim. En recuperar confiança, seguretat i tranquil·litat a casa la persona també se sent amb més ànims.

SILLA SALVAESCALERAS SOCIUS A CASA PARTICULAR D'ALCALÁ DE GUADAIRA

La cadira salvaescaleras SOCIUS destaca per tenir una guia de doble carril, amb això, aquesta cadira es posiciona com un model molt estable i segur. A més, el motor del mecanisme funciona amb un sistema de doble tracció (SDT) cosa que permet allargar la vida útil de la màquina.

Pots triar el model de seient i també l'entapissat, així que la instal·lació es fa al teu gust. Fins i tot tens l'opció de personalitzar el color de la guia. Per millorar la teva experiència amb la cadira, pots equipar-la amb diferents opcionals: gir automàtic, reposapeus automàtic, incidència nul·la en el replà, kit extrapès, entre moltes altres més.

Per fer funcionar la instal·lació, només has d'asseure't en la cadira, cordar-te el cinturó de seguretat i pressionar el botó del reposabraços per moure't cap a la direcció que vulguis. Al final del trajecte, plega el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira no ocupi espai a l'escala.

Aquest model de cadira permet canviar el seient perquè persones amb problemes de mobilitat en els genolls o maluc puguin viatjar semisentats. També, hi ha una altra opció per a escales molt estretes per viatjar semigirat i evitar col·lisions.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu