sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Existeixen molts blocs de pisos d'habitatges que no estan adaptats a la normativa actual d'accessibilitat. El principal problema, i el que més es repeteix, és que aquests edificis tenen escales abans d'arribar a l'ascensor. Això suposa un repte per a persones que amb discapacitat, per això, nosaltres hem instal·lat una plataforma salvaescales a Alcalá de Henares, per millorar la vida dels veïns.

Les plataformes ofereixen una forma per poder accedir a l'edifici sense necessitat de preocupar-se per les escales. La utilitzen persones amb o sense cadira de rodes ja que poden incorporar un seient plegable per garantir un viatge segur als usuaris amb poca mobilitat que poden caminar.

Aquestes solucions s'adapten a escales rectes i amb corba. Es fan a mida, així que s'ajusten a les necessitats de les escales. Són robustes, segures i molt pràctiques per a tots.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A ESCALES RECTES A ALCALÁ DE HENARES

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM, amb ella s'ofereix accessibilitat a totes les persones en cadira de rodes o problemes de mobilitat. Està indicada per a escales rectes i ofereix estabilitat, confort i seguretat a tots els usuaris.

Aquesta plataforma té barres de seguretat perimetral a més d'un sistema que assegura la cadira en la plataforma. A més, hi ha sensors que eviten atrapament o col·lisió amb objectes. En cas d'emergència hi ha un botó per a parar la màquina.

Totes les plataformes de VALIDA es poden plegar. D'aquesta manera ocupen poc espai en les escales i altres persones poden passar. Tot el procés és manual, mitjançant un comandament a distància, així que es garantia la independència de les persones amb discapacitat. Per a moure la plataforma solament has de situar-te en el centre d'ella, i pressionar els botons de direcció (a dalt o a baix). Molt fàcil!

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu