sol·licitar pressupost
right-chevron-white

El teu local comercial compleix amb la normativa d'accessibilitat? Molts espais destinats al públic no permeten que persones amb discapacitat puguin moure's amb tranquil·litat. Seguint la nova normativa, aquest local han instal·lat una cadira salvaescaleras a Alcalá de Real.

Els locals que tenen dos desnivells han de buscar una forma per a oferir una manera de salvar les escales. En el cas que hi hagi espai, una solució pràctica són les rampes, pel contrari, una altra forma són els salvaescales.

Si vols millorar l'accessibilitat en el teu comerç, pots instal·lar una cadira salvaescales. Ocupen poc espai, són pràctiques i aconsegueixen que un espai es torni accessible per a tots els clients.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM PER A COMERÇ A ALCALÁ LA REA

En aquesta òptica d'Alcalá de la Real, Jaén, han instal·lat la cadira salvaescales ALIUM. Aquest model és indicat per a escales rectes i d'interior. Destaca per tenir una guia que no necessita grassa i tampoc té vores tallants. En el cas d'aquesta instal·lació, la guia és plegable, així que no és un obstacle en el replà inferior.

El model de cadira ALIUM ocupa molt poc espai, la seva guia és la més estreta del mercat i es pot instal·lar molt pròxima a la paret. Així que es pot deixar molt d'espai lliure en l'escala perquè puguin passar altres persones.

És molt fàcil d'utilitzar, la persona s'ha d'asseure en la cadira i pressionar el botó del reposabraços. Si el prefereixes, pots accionar la teva mateixa la cadira des del comandament a distància. Per assegurar un ús restringit de la cadira, aquestes tenen una clau de seguretat per a bloquejar-la.

Per a aconseguir que la cadira ocupi menys espai pots plegar tant el seient, reposabraços i reposapeus. Evites accidents perquè la cadira té sensors que eviten que puguin col·lidir amb altres persones que siguin a la botiga.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu