sol·licitar pressupost
right-chevron-white

No tens clar de poder instal·lar un salvaescales a casa? Moltes persones pensen que la guia pot ser una nosa, però el que no saben és que els salvaescales disposen de moltes solucions per a poder instal·lar-se en espais que semblava impossible. Mira que hem fet en aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Alcover, on diferents portes semblaven que impossibilitaven la instal·lació de la cadira.

Tots els models de salvaescales disposen de solucions per a començar i acabar la guia per a evitar obstacles. Gràcies a això, on hi havia una porta que impedia poder instal·lar la guia amb això sí que es pot. També s'evita que hi hagi la guia en replans concorreguts.

Les cadires salvaescaleras s'adapten a tota mena d'escales: rectes, corbes i de caragol. També s'instal·len a l'interior o en l'exterior. Es fan a mida així que aprofiten molt bé l'espai i la forma de l'escala.

CADIRA PUJA ESCALA UNIKA PER A ESCALA ESTRETA A ALCOVER

En aquesta casa d'Alcover, Tarragona, hem instal·lat la cadira salvaescales UNIKA que ofereix una guia molt integrable a espais reduïts i complicats. Com pots veure, aquesta guia comença en el primer graó, per la qual cosa el replà inferior queda totalment lliure, i, a més, té zero intromissió en el replà superior.

El diàmetre de la guia és de 80mm, super estreta, així que es pot instal·lar en escales de grandària reduïda i limitada. Pot carregar un pes de fins a 120 quilos i es pot reforçar fins als 160 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i l'angle màxim de l'escala pot ser de fins a 75 graus.

La cadira ve amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i sensors que eviten col·lisions. Personalitza la cadira triant entre una gamma de colors d'entapissat de la cadira.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu