sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha alguna porta enmig del recorregut de la teva escala? Encara que et sembli mentida, podem podem instal·lar una cadira puja escales encara que hi hagi obstacles com aquest en el recorregut. Per exemple, aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales en Alcubierre, on en el primer replà hi ha una porta i, si no fos pel nostre model de cadira, no haguessin pogut instal·lar un salvaescales.

Les cadires salvaescales han evolucionat molt al llarg del temps. Poden adaptar-se a espais que a primera vista semblen molt complicats per a poder instal·lar una cadira. Existeixen models capaços d'adaptar-se a escales molt estretes, de trams amb corba i d'espiral. També hi ha per a escales en l'exterior.

VALIDA sempre ofereix una visita gratuïta perquè un professional pugui valorar el tram d'escales, prendre les mesures necessàries i valorar quin model de cadira salvaescales és el més indicat.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA AMB PORTA AL COSTAT DE L'ESCALA EN ALCUBIERRE

En aquesta casa de Alcubierre, Huesca, hem instal·lat el nostre model de cadira salvaescales UNIKA. Gràcies a aquest model, poden continuar utilitzant la porta que tenen al replà inferior de l'escala perquè la guia comença en el primer replà (Smart Start). La cadira té un sistema que permet que la persona pugui baixar còmodament quan està al final de tram, però la guia no és cap problema per a poder continuar usant la porta.

UNIKA destaca per tenir una guia monorraïl i ovalada, molt elegant i discreta que té un diàmetre de 80 mm. La cadira pot portar un pes de fins a 120 quilos i es pot equipar perquè pugui suportar fins a 160 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon. Aquest model es pot instal·lar a escales que tenen un mínim de 63 cm d'ample, és a dir, en escales molt estretes.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu