sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols millorar la teva qualitat de vida a casa? Llavors vols veure com ho hem aconseguit amb aquesta cadira salvaescales en Alfambra, Teruel. Les escales en aquesta casa particular, fins ara, eren un problemes per a les persones que tenen mobilitat reduïda. Gràcies a un puja escala s'han tornada més segures i ja no condicionen la vida de les persones que viuen a la casa

Els salvaescales s'han convertit en l'element més popular en habitatges unifamiliars on hi ha persones que per l'edat o per una discapacitat, no poden pujar i baixar les escales amb normalitat. Els usuaris les trien perquè són fàcils d'instal·lar i no fa falta fer obres per a poder muntar una.

A més, aquestes solucions per a l'accessibilitat s'adapten a tota mena d'escales, això inclou les escales corbes i de caragol i les que es troben en l'exterior. Es fan a mida, així que aprofiten molt bé l'espai i s'adapten perquè no siguin una nosa quan no s'utilitzen.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES SOCIUS A ALFAMBRA

En aquesta casa particular de Alfambra, Teruel, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS que ve equipada amb un sistema de doble tracció (STD). Gràcies a la guia de doble carril, aquesta cadira t'ofereix el màxim confort i estabilitat durant el seu recorregut. S'instal·la en escales corbes o amb replans, tant d'interior com a l'exterior.

La guia es fa a mida, així que s'adapta a la perfecció al tram de les escales. A més, el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza. A més, aquest model ofereix, com a opcional, plegar el reposapeus de manera automàtica

SOCIUS té una capacitat de càrrega de 115 quilos i pot reforçar-se fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i pot pujar escales de fins a 56 graus d'inclinació.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu