sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Els locals i restaurants han de ser accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Per aquesta raó, molts propietaris adapten els seus locals per a adaptar-se a la normativa. Per aquesta raó, hem instal·lat un elevador de curt recorregut a Algeciras, concretament en un restaurant.

Crear espais accessibles a persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes està obligat per llei. En aquest sentit, hi ha la llei d'Accessibilitat que obliga els establiments i espais comunitaris a crear entorns sense barreres arquitectòniques o condicionar-los en cas que no siguin accessibles.

Per aquesta raó, VALIDA té una gamma de productes per millorar i oferir accessibilitat en qualsevol entorn. Cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut.

ELEVADOR VERTICAL NEXUM A UN RESTURANT D'ALGESIRES

En aquest restaurant han instal·lat l'elevador vertical NEXUM: un elevador fet amb cristall i perfil d'alumini. Aquest model dona elegància a l'entorn i assegura una integració del salvaescaleras al lloc.

NEXUM és un elevador vertical capaç de salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Té una velocitat d'elevació de 0.15 metres per segon i una capacitat de càrrega de 385 kg. Les dimensions estàndard de de la plataforma és de 1,3 metres per 800 cm. Necessita un fossat de 10 cm i un espai davant de la porta de 80 cm com a mínim.

Està pensat per donar autonomia a les persones amb discapacitat, per aquesta raó, té sistemes per a utilitzar-les molt útils i accessibles. Té botons per demanar-la a cada extrem del seu recorregut, en el seu interior, hi ha els botons per indicar si es vols pujar o baixar.

Per moure's utilitza un sistema hidràulic i components elèctrics, tots ells en el masteler. D'aquesta manera, la seva instal·lació és ràpida i senzilla. Disposa de dispositius que impedeixen que la plataforma pugui aixafar a una persona si es troba sota el mecanisme.

Com podem garantir un accés autònom?

Últimament, s'ha avançat molt en l'àmbit de l'accessibilitat doncs es tracta d'un tema que preocupa especialment la societat. El motiu és perquè l'esperança de vida cada vegada és major i cada vegada hi ha més persones amb mobilitat reduïda. A més, es busca una societat més inclusiva i autònoma per a aconseguir una major integració ciutadana. I és que tots, en algun punt de les nostres vides, podem necessitar disposar d'un entorn accessible.

Per això, a Válida sin barreras treballem per a proporcionar instal·lacions salva escales que acabin amb les barreres arquitectòniques

 

Plataforma salvaescales a Algeciras

 

El nostre equip tècnic va realitzar la instal·lació del model de plataforma elevadora Spatium en aquesta comunitat de Cádiz.

Aquest salva escales permet superar trams d'escala rectes. Spatium disposa d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó. Els seus guies tenen un perfil d'alumini i funciona amb bateries que es recarreguen de manera automàtica.

Té uns sensors de seguretat que detenen la màquina en cas de detectar algun obstacle durant el trajecte.

Si vols un pressupost o més informació, pots trucar-nos sense compromís al nostre telèfon gratuït 900 414 000.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu