sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat una cadira salvaescales a Alhama de Aragón, perquè en aquesta casa particular tenien dificultats per a moure's per la seva pròpia casa a causa de limitacions físiques. La cadira salvaescales és una alternativa que ofereix seguretat, comoditat i llibertat de moviment als qui la utilitzen.

Quant a la seguretat, les cadires salvaescales de VALIDA compleixen amb totes les normatives europees de seguretat, la qual cosa garanteix un ús segur per a totes les persones. A més, compta amb un sistema de frenat automàtic que deté la cadira en cas d'emergència, la qual cosa augmenta la seguretat per als usuaris.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat són les millors per a cases particulars, perquè ocupen poc espai i s'instal·len ràpid i sense fer obres. Com es poden plegar, deixen lliure l'espai de l'escala perquè altres persones puguin pujar i baixar sense problemes.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA PER A ESCALES DE MAÇONERIA A ALHAMA DE ARAGÓN

La cadira salvaescales UNIKA compta amb un disseny elegant i ergonòmic que la fa ideal per al seu ús en la llar. A més, el seu sistema de plec i desplegament és senzill i segur, el que la fa fàcil d'usar per a persones de totes les edats. La cadira està equipada amb un motor potent que la fa fàcil de manejar i segura per al seu ús.

A més de la seva funcionalitat, la cadira salvaescales UNIKA de VALIDA també ofereix un alt nivell de comoditat als seus usuaris. Amb un seient embuatat i respatller ergonòmic, la cadira garanteix una experiència còmoda per a aquells que la usen. A més, el seu disseny compacte i plegable la fa fàcil d'emmagatzemar quan no s'està usant, la qual cosa la fa ideal per a aquells que busquen una solució pràctica i espai-eficient per a les seves necessitats de mobilitat.

Aquest model destaca per tenir una guia en forma de tub, molt elegant i que ocupa molt poc espai en l'escala.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu