sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible la piscina d'una comunitat de veïns és crucial per a assegurar que tots els residents, inclosos aquells amb mobilitat reduïda, puguin gaudir de les instal·lacions de manera segura i còmoda. La piscina és un espai de recreació i benestar. Així que la seva accessibilitat permet que persones de totes les edats i capacitats participin en activitats aquàtiques, promovent la salut física i mental. Sense accés adequat, els veïns amb discapacitats físiques poden sentir-se exclosos i privats dels beneficis que ofereix l'ús de la piscina. Millorar l'accessibilitat no sols és una qüestió d'inclusió i equitat, sinó que també incrementa el valor i atractiu de la propietat. És així perquè demostra un compromís amb el benestar de tots els residents.

Instal·lació d'elevador per a piscines en una comunitat a Alacant

L'elevador per a piscina Aqua és una solució eficient i pràctica per a facilitar l'accés de persones amb mobilitat reduïda a la piscina. Aquest dispositiu funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa. Això elimina la necessitat de connexions elèctriques complexes i assegura un funcionament segur i fiable. Està compost per un pal principal, una cadira i un pistó hidràulic, garantint una estructura robusta i estable. La fixació de l'elevador és pràctica, ràpida i còmoda, gràcies a un sol ancoratge i tres suports simples, la qual cosa permet una instal·lació senzilla i adaptable a diferents configuracions de piscina.

L'elevador Aqua pot ser utilitzat en diferents punts de la piscina, oferint flexibilitat i conveniència. La transferència i recorregut de cara a l'aigua proporcionen una experiència segura i controlada per a l'usuari. El reposapeus rígid afegeix un nivell addicional de seguretat, assegurant que l'usuari se senti estable durant l'ús. A més, el braç d'ancoratge telescòpic permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidor, augmentant la versatilitat del dispositiu. Amb una capacitat d'elevació de fins a 140 kg per als models B1 i B2, i 120 kg per al model B4, el Aqua és adequat per a una àmplia gamma d'usuaris. L'angle de gir de 150° facilita l'entrada i sortida de l'aigua, fent que el procés sigui el més senzill i còmode possible. La gran facilitat de transport de l'elevador Aqua assegura que pugui ser mogut i ajustat segons les necessitats de la comunitat, oferint una solució accessible i pràctica per al gaudi de la piscina per tots els veïns.

L'accessibilitat en els establiments comercials, com a restaurants o botigues, és essencial per a millorar la qualitat de vida de totes les persones. La falta d'accessibilitat pot excloure a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, així com a persones majors, impedint-los gaudir dels serveis i productes que ofereixen aquests llocs.

L'accessibilitat garanteix la igualtat d'oportunitats i el dret de totes les persones a participar plenament en la vida social, cultural i econòmica de la comunitat. A més, els establiments accessibles no sols beneficien a les persones amb discapacitat, sinó que també ofereixen una experiència més còmoda i agradable per a tots els clients, la qual cosa pot millorar la reputació i la rendibilitat del negoci.

Plataforma salvaescales Leia a Alacant

La plataforma salvaescales Leia és una solució efectiva per a millorar l'accessibilitat en establiments comercials. Les seves característiques inclouen:

L'accessibilitat en la llar és un aspecte de vital importància per a assegurar la igualtat d'oportunitats i el benestar de totes les persones, incloent-hi aquelles amb discapacitat física. Una llar accessible no sols es tradueix en l'eliminació de barreres arquitectòniques, com a graons o passadissos estrets, sinó també en la inclusió d'elements que facilitin el desplaçament i la mobilitat. Rampes, ascensors, passamans, banys adaptats i portes automàtiques són algunes de les solucions que permeten que les persones amb mobilitat reduïda puguin desembolicar-se amb autonomia i seguretat en la seva pròpia llar.

Per als qui enfronten una discapacitat física, la independència és un valor essencial. Tenir la capacitat de desembolicar-se amb autonomia en la seva llar no sols els brinda una sensació de control sobre la seva vida, sinó que també contribueix a la seva autoestima i benestar emocional. La independència els permet prendre decisions i realitzar activitats quotidianes sense dependre constantment de l'ajuda d'uns altres, la qual cosa resulta en una major satisfacció i qualitat de vida.

Elevador de curt recorregut per a exterior a la Platja de Sant Joan, Alacant

En aquest context, l'elevador de curt recorregut SUBEO es presenta com una solució destacada per a millorar l'accessibilitat en interiors i intempèrie en aquest apartament de Platja de Sant Joan. Amb la seva capacitat per a suportar fins a 340 kg de càrrega màxima i un recorregut màxim de 1.828 mm, el SUBEO ofereix una solució pràctica i segura per a superar desnivells en espais reduïts.

Les portes automàtiques en el SUBEO faciliten l'accés i la sortida de la cabina de manera còmoda i sense esforç. A més, la porta panoràmica autoportant en el nivell P1 i la porta de cabina panoràmica brinden una experiència visual més àmplia i estèticament agradable.

La presència de laterals panoràmics no sols millora l'experiència de l'usuari durant el viatge, sinó que també augmenta la sensació d'amplitud i comoditat. A més, les botoneras sense fils permeten un maneig més còmode i versàtil, facilitant l'ús de l'elevador per a totes les persones.

Aquest salvaescales de piscina a Alacant és una solució ideal per a aquelles persones amb problemes de mobilitat que volen gaudir de la seva piscina amb total seguretat i comoditat. Aquest dispositiu permet que persones grans o amb problemes de mobilitat puguin accedir a la piscina sense haver de preocupar-se pel risc de relliscades o caigudes.

Cadira salvaescales de piscines a Alacant per a comunitat de veïns

Una dels principals avantatges del salvaescaleras de piscina Aqua és que funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa, cosa que significa que no requereix d'energia elèctrica per al seu funcionament, la qual cosa el converteix en una opció ecològica i econòmica. A més, la seva instal·lació és molt senzilla i pràctica, ja que només necessita un sol ancoratge i tres suports simples per a la seva fixació.

Un altre aspecte a destacar del salvaescaleras de piscina Aqua és la seva versatilitat. Aquest dispositiu pot utilitzar-se en diferents punts de la piscina, la qual cosa ho fa ideal per a adaptar-se a diferents dissenys i grandàries de piscines. A més, la seva transferència i recorregut es realitza de cara a l'aigua, la qual cosa permet a l'usuari gaudir d'una experiència d'accés a la piscina molt més còmoda i segura.

Quant a la seguretat, el salvaescaleras de piscina Aqua està dissenyat per a garantir la seguretat de l'usuari en tot moment. Compta amb un reposapeus rígid que assegura l'estabilitat i comoditat de l'usuari mentre s'utilitza el dispositiu. A més, el seu braç d'ancoratge telescòpic permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidors, la qual cosa garanteix l'estabilitat del dispositiu.

Finalment, un altre aspecte a destacar del salvaescales de piscina Aqua és la seva facilitat de transport. Aquest dispositiu és fàcil de desmuntar i transportar, cosa que significa que es pot utilitzar en diferents piscines o traslladar d'un lloc a un altre amb facilitat.

En resum, el salvaescales de piscina Aqua és una solució pràctica, segura i còmoda per a aquelles persones amb problemes de mobilitat que volen gaudir de la seva piscina amb total llibertat. El seu disseny innovador i les seves característiques tècniques el converteixen en una opció ideal per a garantir l'accessibilitat i seguretat en la piscina.

Si estàs buscant una cadira salvaescaleras a Alacant, pot ser que t'interessi aquesta instal·lació a una casa particular. La vida dóna moltes voltes i sempre et sorprèn i, a vegades, l'edat, una malaltia o un accident, t'empenyin a voler instal·lar una cadira salvaescales.

A VALIDA sabem que els problemes de mobilitat són font de frustració i mal estat d'ànim. Dependre d'una altra persona per poder moure's per la casa o tenir por de caure pot tenir una repercussió negativa a la vida d'una persona. Per millorar la qualitat de vida, una opció és instal·lar un salvaescales a casa.

Els salvaescales s'han convertit en l'opció més popular a les cases. A més de permetre la mobilitat de les persones, aquestes solucions ocupen poc espai, requereixen molt poc manteniment i duren molts anys. Per instal·lar-se no és necessari realitzar obres així que és molt pràctic col·locar a una casa.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A UNA CASA PARTICULAR D'ALACANT

En aquesta casa particular d'Alacant tenien clar que ja no volien que les escales continuessin sent un obstacle. Per aquesta raó, han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA, una cadira pensada per a escales amb corba. Aquest model, a més, està indicat per a escales amb molt pendent o amb corbes molt tancades.

L'UNIKA té un monorail de forma esfèrica, per la qual cosa ocupa poc espai a l'escales. Destaca pel seu sistema "smart start" que, com pots veure a les fotografies, la guia comença a partir del primer graó deixant el passadís lliure d'obstacles. Això és ideal per a replans on hi hagin portes o un passadís molt concorregut, ja que s'evita que alguna persona pugui ensopegar amb la guia.

La cadira salvaescales UNIKA es plega de manera que ocupa molt poc espai quan no s'utilitza. Es mou mitjançant un polsador que hi ha en el reposabraços, per la qual cosa només s'ha de prémer i la cadira es mou cap a la direcció on es vulgui anar. Per garantir la seguretat porta un cinturó i té sensors sensibles al tacte per evitar que col·lideixi amb objectes a l'escala.

Llavors, si la teva intenció és eliminar les escales, segur que l'UNIKA pot aconseguir-ho. Demana'ns un pressupost gratuït i sense compromís mitjançant el nostre formulari o mitjançant el nostre telèfon gratuït 900 414 000.

Quantes vegades hem de pujar i baixar les escales de casa? En quin moment s'han convertit en un problema?

En Válida sin Barreras sabem que, per a moltes persones, l'edat és un factor que influeix en la mobilitat. A més, la falta de mobilitat influeix directament en l'autonomia i independència de les persones pel que pot repercutir en la seva qualitat de vida.

Per a acabar amb el problema que suposa les escales o desnivells que hi ha a les llars nosaltres podem oferir la millor solució de salvaescales del mercat.

Les cadires salvaescales són un model molt acceptat per la majoria dels nostres usuaris ja que s'adapten molt bé a l'entorn on han de ser instal·lades.

 

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A ALACANT

 

En aquesta casa de la localitat d'Alacant, han triat el model de cadira salvaescales SOCIUS. El model que veiem en les fotografies és el Simplicity que ve amb la tapisseria de color Sorra. A més, ve amb sistema de doble tracció que dona més estabilitat i subjecció a la guia.

Els nostres experts creen una instal·lació feta a mida del lloc on s'ha de col·locar la cadira pujaescales. SOCIUS disposa de diferents models que permeten triar entre diversos colors de tapisseria per a trobar l'òptim pel disseny de l'habitació. Inclou cinturó de seguretat, moqueta antilliscant en el reposapeus, sensors antiobstacles per a evitar atrapament i pantalla LCD per a la ràpida localització de possibles avaries.

SOCIUS també es pot instal·lar en l'exterior ja que està molt ben equipada i resisteix a condicions adverses de fred i calor.

 

T'aconsellem que facis un cop d'ull els altres models de salvaescales per a trobar el millor per a tu: Models de salvaescales.

Com podem millorar l'autonomia de les persones amb problemes de mobilitat?

 

En el mercat existeixen diferents ajudes pensades per a l'accessibilitat de l'entorn i millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit, és recomanable que un tècnic expert pugui realitzar un estudi de l'emplaçament perquè valori les diferents possibilitats per a instal·lar una ajuda en elevació.

Válida sin barreras proporciona aquest tipus d'assessoraments i estudis per a garantir un entorn sense barreres arquitectòniques. Disposem d'un catàleg ampli d'ajudes on pots trobar una àmplia gamma de cadires i plataformes salvaescales, elevadors de curt recorregut, etc.

 

Cadira salvaescales a Alacant

 

Per a millorar l'accessibilitat d'aquesta casa particular, hem realitzat la instal·lació d'una cadira salvaescales model Alium.

Es tracta d'una cadira elevadora que permet salvar trajectes d'escala rectes. Quan no s'utilitza, el seu seient, reposabraços i reposapeus poden plegar-se, permetent un ampli espai de pas per als altres usuaris.

La cadira es desplaça a 0,15 m/seg, amb un silenciós moviment i una parada suau.

Disposa d'unes bateries seques de càrrega contínua, sense risc de fugides i sense necessitat de manteniment.

 

Si vols obtenir més informació sobre aquesta ajuda o altres semblants, fes clic en aquest enllaç: Cadires salvaescales de Válida sin barreras.

Pujar i baixar escales amb una solució puja escales no sols serveix per a millorar la seguretat de les persones, sinó que ajuda a enfortir la confiança i autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, i per a fer més fàcil la vida de les persones, Vàlida sense barreres ofereix tot tipus d'ajudes tècniques per a la supressió de barreres arquitectòniques.

 

Cadira salvaescales Alacant

 

En Vàlida sense barreres realitzem instal·lacions en tot el territori espanyol, com aquesta cadira pujaescales model SOCIUS.

Es tracta d'una cadira que causa una intrusió mínima del raïl en l'escala (de només 16cm), a més, es tracta del model de cadira més compacte del mercat una vegada plegat. Disposa d'una pantalla amb autodiagnòstic que permet localitzar possibles avaries. SOCIUS funciona sense límit de recorregut i parades. Té un motor amb doble cremallera que allarga la vida útil de la màquina.

Si necessites un pressupost, els nostres tècnics poden realitzar una visita al lloc d'instal·lació per a proporcionar-te'l sense cost ni compromís.

Salvar desnivells verticals és possible gràcies a un salvaescales. Aquestes màquines serveixen per a millorar l'accessibilitat de l'entorn i d'aquesta manera, aconseguir una societat més inclusiva i solidària amb aquestes persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que no poden pujar o baixar escales de forma autònoma i segura.

En aquest sentit, Válida sin barreras proporciona tot tipus de solucions per a l'accessibilitat gràcies a un ampli catàleg d'ajudes tècniques que s'adapten a qualsevol situació i usuari.

 

Silla salvaescales AMICUS d'intempèrie a Alacant

 

En aquesta casa particular d'Alacant hem instal·lat una cadira per a millorar un tram d'escales recte en exterior.

Es tracta del model AMICUS, amb materials resistents a les inclemències del temps que funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó ocult.

Disposa d'una pantalla LCD amb auto diagnòstic per a localitzar ràpidament les avaries i un cinturó de seguretat retràctil.

AMICUS és una cadira còmoda, confortable, segura i silenciosa.

Pujar i baixar escales pot ser perillós per a aquestes persones majors que han perdut mobilitat o simplement ja no tenen les mateixes forces per a pujar escales, sobretot en recorreguts llargs.

Hi ha algunes comunitats que per falta d'espai o per problemes econòmics no poden posar un ascensor en el seu edifici, per això, existeixen solucions més econòmiques que també serveixen per a millorar l'accessibilitat dels veïns.

A Válida sin barreras oferim cadires i plataformes elevadores per a pujar o baixar a la persona de manera asseguda i segura.

 

Silla elevadora SOCIUS en comunitat de propietaris d'Alacant

 

En aquesta comunitat hem instal·lat una cadira salvaescales perquè qualsevol veí pugui utilitzar-lo i pugui millorar la seva autonomia.

El model de cadira és SOCIUS, un puja escales amb doble cremallera molt estable i segur. Disposa d'uns sensors anti obstacles per a evitar perill d'atrapament i també té una pantalla LCD per a una localització ràpida de possibles avaries.

Si necessites més informació, truca'ns sense compromís al 900 414 000.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu