sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si estàs buscant una cadira salvaescaleras a Alacant, pot ser que t'interessi aquesta instal·lació a una casa particular. La vida dóna moltes voltes i sempre et sorprèn i, a vegades, l'edat, una malaltia o un accident, t'empenyin a voler instal·lar una cadira salvaescales.

A VALIDA sabem que els problemes de mobilitat són font de frustració i mal estat d'ànim. Dependre d'una altra persona per poder moure's per la casa o tenir por de caure pot tenir una repercussió negativa a la vida d'una persona. Per millorar la qualitat de vida, una opció és instal·lar un salvaescales a casa.

Els salvaescales s'han convertit en l'opció més popular a les cases. A més de permetre la mobilitat de les persones, aquestes solucions ocupen poc espai, requereixen molt poc manteniment i duren molts anys. Per instal·lar-se no és necessari realitzar obres així que és molt pràctic col·locar a una casa.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A UNA CASA PARTICULAR D'ALACANT

En aquesta casa particular d'Alacant tenien clar que ja no volien que les escales continuessin sent un obstacle. Per aquesta raó, han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA, una cadira pensada per a escales amb corba. Aquest model, a més, està indicat per a escales amb molt pendent o amb corbes molt tancades.

L'UNIKA té un monorail de forma esfèrica, per la qual cosa ocupa poc espai a l'escales. Destaca pel seu sistema "smart start" que, com pots veure a les fotografies, la guia comença a partir del primer graó deixant el passadís lliure d'obstacles. Això és ideal per a replans on hi hagin portes o un passadís molt concorregut, ja que s'evita que alguna persona pugui ensopegar amb la guia.

La cadira salvaescales UNIKA es plega de manera que ocupa molt poc espai quan no s'utilitza. Es mou mitjançant un polsador que hi ha en el reposabraços, per la qual cosa només s'ha de prémer i la cadira es mou cap a la direcció on es vulgui anar. Per garantir la seguretat porta un cinturó i té sensors sensibles al tacte per evitar que col·lideixi amb objectes a l'escala.

Llavors, si la teva intenció és eliminar les escales, segur que l'UNIKA pot aconseguir-ho. Demana'ns un pressupost gratuït i sense compromís mitjançant el nostre formulari o mitjançant el nostre telèfon gratuït 900 414 000.

Quantes vegades hem de pujar i baixar les escales de casa? En quin moment s'han convertit en un problema?

En Válida sin Barreras sabem que, per a moltes persones, l'edat és un factor que influeix en la mobilitat. A més, la falta de mobilitat influeix directament en l'autonomia i independència de les persones pel que pot repercutir en la seva qualitat de vida.

Per a acabar amb el problema que suposa les escales o desnivells que hi ha a les llars nosaltres podem oferir la millor solució de salvaescales del mercat.

Les cadires salvaescales són un model molt acceptat per la majoria dels nostres usuaris ja que s'adapten molt bé a l'entorn on han de ser instal·lades.

 

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A ALACANT

 

En aquesta casa de la localitat d'Alacant, han triat el model de cadira salvaescales SOCIUS. El model que veiem en les fotografies és el Simplicity que ve amb la tapisseria de color Sorra. A més, ve amb sistema de doble tracció que dona més estabilitat i subjecció a la guia.

Els nostres experts creen una instal·lació feta a mida del lloc on s'ha de col·locar la cadira pujaescales. SOCIUS disposa de diferents models que permeten triar entre diversos colors de tapisseria per a trobar l'òptim pel disseny de l'habitació. Inclou cinturó de seguretat, moqueta antilliscant en el reposapeus, sensors antiobstacles per a evitar atrapament i pantalla LCD per a la ràpida localització de possibles avaries.

SOCIUS també es pot instal·lar en l'exterior ja que està molt ben equipada i resisteix a condicions adverses de fred i calor.

 

T'aconsellem que facis un cop d'ull els altres models de salvaescales per a trobar el millor per a tu: Models de salvaescales.

Com podem millorar l'autonomia de les persones amb problemes de mobilitat?

 

En el mercat existeixen diferents ajudes pensades per a l'accessibilitat de l'entorn i millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit, és recomanable que un tècnic expert pugui realitzar un estudi de l'emplaçament perquè valori les diferents possibilitats per a instal·lar una ajuda en elevació.

Válida sin barreras proporciona aquest tipus d'assessoraments i estudis per a garantir un entorn sense barreres arquitectòniques. Disposem d'un catàleg ampli d'ajudes on pots trobar una àmplia gamma de cadires i plataformes salvaescales, elevadors de curt recorregut, etc.

 

Cadira salvaescales a Alacant

 

Per a millorar l'accessibilitat d'aquesta casa particular, hem realitzat la instal·lació d'una cadira salvaescales model Alium.

Es tracta d'una cadira elevadora que permet salvar trajectes d'escala rectes. Quan no s'utilitza, el seu seient, reposabraços i reposapeus poden plegar-se, permetent un ampli espai de pas per als altres usuaris.

La cadira es desplaça a 0,15 m/seg, amb un silenciós moviment i una parada suau.

Disposa d'unes bateries seques de càrrega contínua, sense risc de fugides i sense necessitat de manteniment.

 

Si vols obtenir més informació sobre aquesta ajuda o altres semblants, fes clic en aquest enllaç: Cadires salvaescales de Válida sin barreras.

Pujar i baixar escales amb una solució puja escales no sols serveix per a millorar la seguretat de les persones, sinó que ajuda a enfortir la confiança i autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, i per a fer més fàcil la vida de les persones, Vàlida sense barreres ofereix tot tipus d'ajudes tècniques per a la supressió de barreres arquitectòniques.

 

Cadira salvaescales Alacant

 

En Vàlida sense barreres realitzem instal·lacions en tot el territori espanyol, com aquesta cadira pujaescales model SOCIUS.

Es tracta d'una cadira que causa una intrusió mínima del raïl en l'escala (de només 16cm), a més, es tracta del model de cadira més compacte del mercat una vegada plegat. Disposa d'una pantalla amb autodiagnòstic que permet localitzar possibles avaries. SOCIUS funciona sense límit de recorregut i parades. Té un motor amb doble cremallera que allarga la vida útil de la màquina.

Si necessites un pressupost, els nostres tècnics poden realitzar una visita al lloc d'instal·lació per a proporcionar-te'l sense cost ni compromís.

Salvar desnivells verticals és possible gràcies a un salvaescales. Aquestes màquines serveixen per a millorar l'accessibilitat de l'entorn i d'aquesta manera, aconseguir una societat més inclusiva i solidària amb aquestes persones amb mobilitat reduïda o discapacitat que no poden pujar o baixar escales de forma autònoma i segura.

En aquest sentit, Válida sin barreras proporciona tot tipus de solucions per a l'accessibilitat gràcies a un ampli catàleg d'ajudes tècniques que s'adapten a qualsevol situació i usuari.

 

Silla salvaescales AMICUS d'intempèrie a Alacant

 

En aquesta casa particular d'Alacant hem instal·lat una cadira per a millorar un tram d'escales recte en exterior.

Es tracta del model AMICUS, amb materials resistents a les inclemències del temps que funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó ocult.

Disposa d'una pantalla LCD amb auto diagnòstic per a localitzar ràpidament les avaries i un cinturó de seguretat retràctil.

AMICUS és una cadira còmoda, confortable, segura i silenciosa.

Pujar i baixar escales pot ser perillós per a aquestes persones majors que han perdut mobilitat o simplement ja no tenen les mateixes forces per a pujar escales, sobretot en recorreguts llargs.

Hi ha algunes comunitats que per falta d'espai o per problemes econòmics no poden posar un ascensor en el seu edifici, per això, existeixen solucions més econòmiques que també serveixen per a millorar l'accessibilitat dels veïns.

A Válida sin barreras oferim cadires i plataformes elevadores per a pujar o baixar a la persona de manera asseguda i segura.

 

Silla elevadora SOCIUS en comunitat de propietaris d'Alacant

 

En aquesta comunitat hem instal·lat una cadira salvaescales perquè qualsevol veí pugui utilitzar-lo i pugui millorar la seva autonomia.

El model de cadira és SOCIUS, un puja escales amb doble cremallera molt estable i segur. Disposa d'uns sensors anti obstacles per a evitar perill d'atrapament i també té una pantalla LCD per a una localització ràpida de possibles avaries.

Si necessites més informació, truca'ns sense compromís al 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu