sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer per assegurar una vida més còmoda i segura als familiars de la tercera edad? Els salvaescales s'han tornat una bona solució per a persones amb poca mobilitat que viuen en cases amb escales. Mira aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales en Alija del Infantado, León, que ha permès fer de les escales un lloc segur.

Els puja escales són molt bona opció per a cases particulars ja que no és necessari fer obres, ocupen poc espai i són molt pràctiques. Totes les persones que tenen problemes de mobilitat troben una solució per a oblidar-se dels dolors de baixar i pujar escales o de la por de caure's.

Moltes persones han millorat la seva qualitat de vida gràcies a que ara poden baixar i pujar graons sense por i de manera autònoma. Hi ha molts models de cadires i cadascun ofereix unes característiques interessants en funció de com és l'escala.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM EN ALIJA DEL INFANTADO

En aquesta casa particular en Alija del Infantado, León, hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM, indicada per a escales que són rectes. Aquest model, només amb versió d'interior, destaca perquè té una guia que no té greix ni vores tallants. Així que és molt més segura i menys incòmoda que altres models.

Aquesta cadira és de molt bona qualitat i pot moure's a una velocitat de fins a 0,15 metres per segon. El pas que pot carregar és de 120 quilos i es pot reforçar a 130 quilos i fins als 140. La inclinació màxima que pot baixar i pujar és de 50°. Es pot instal·lar en escales amb un ample de 655 mm, així que és molt bona opció per a llocs estrets.

Disposa de diferents opcionals molt interessants que poden servir per a millorar el seu ús. També pots personalitzar el color de la cadira perquè sigui del teu gust.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu