sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en les entrades de les comunitats de veïns és essencial per a assegurar la inclusió i la comoditat de tots els residents, especialment aquells amb mobilitat reduïda. En fer accessibles aquests espais, es facilita l'accés a persones grans, persones amb discapacitats i famílies amb cotxets, promovent un entorn més inclusiu i acollidor. Les barreres arquitectòniques, com les escales, poden ser un obstacle significatiu que limita la independència i la qualitat de vida de molts. Per tant, instal·lar solucions accessibles com ara rampes, ascensors o plataformes salvaescales no sols millora la mobilitat, sinó que també augmenta el valor de la propietat i compleix amb les normatives d'accessibilitat vigents. Això és fonamental per crear una comunitat més equitativa i garantir que tots els veïns puguin gaudir plenament de les seves llars i àrees comunes sense restriccions.

Plataforma per a l'entrada del portal a Almansa

La plataforma salvaescaleras Spatium és una solució ideal per a fer accessibles les escales rectes en comunitats de veïns, tant en interiors com en exteriors. Aquesta plataforma automàtica destaca pel seu funcionament silenciós i la seva alta seguretat. Gràcies al seu sistema modular de guies, la Spatium pot ser lliurada i instal·lada en un temps reduït, la qual cosa minimitza les molèsties per als residents. Les guies de perfil d'alumini, de color plata, no sols són robustes sinó que també aporten un toc estètic modern.

El sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó garanteix un moviment progressiu i sense sots, mentre que els aturs magnètics contribueixen a una operació suau i segura. La Spatium funciona amb bateries acte-recarregables, la qual cosa permet el seu ús fins i tot en cas de falta de corrent elèctric, assegurant que l'accessibilitat no es vegi interrompuda en cap moment. La botonera Touch ofereix una pulsació còmoda i ergonòmica, sense necessitat de pressionar, facilitant el seu ús per a persones amb limitacions de força o destresa manual. A més, els sensors de seguretat anti atrapament i el plegat automàtic de la base i dels braços de protecció afegeixen un nivell extra de seguretat i conveniència.

Amb una capacitat estàndard de 250 kg i una velocitat de 0,1 m/s, la plataforma salvaescales Spatium és una solució eficaç i de confiança per millorar l'accessibilitat en les comunitats de veïns, proporcionant a tots els residents la llibertat de moure's amb facilitat i seguretat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu