sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accés a un habitatge adequat és un dret fonamental per a totes les persones. No obstant això, per a aquells que enfronten dificultats de mobilitat, la importància de tenir una llar accessible es torna encara més crucial. Comptar amb una infraestructura adaptada permet una major autonomia, comoditat i seguretat en la vida diària. Una llar accessible proporciona una millor qualitat de vida per a les persones amb mobilitat reduïda. Els permet moure's amb facilitat i realitzar activitats diàries sense obstacles. A més, comptar amb un entorn adaptat contribueix a l'autonomia i la independència, la qual cosa té un impacte positiu en el benestar emocional.

Les llars que no estan adaptades poden representar riscos significatius per a les persones amb dificultats de mobilitat. Les escales, per exemple, es converteixen en un desafiament i poden augmentar el risc de caigudes i lesions greus. Una llar accessible elimina o redueix aquests perills, brindant un entorn més segur i protegit.

En aquest article, explorarem la rellevància de disposar d'una llar accessible i, com a exemple de solució, presentarem la instal·lació de la cadira salvaescales model UNIKA en un habitatge particular de Salamanca.

La cadira salvaescales UNIKA a un habitatge particular d'Almenara de Tormes

En aquest cas, hem realitzat la instal·lació d'un salvaescales a Almenara de Tormes, a Salamanca. Es tracta de la cadira salvaescales UNIKA, una solució innovadora dissenyada per a superar barreres arquitectòniques en habitatges. És un sistema segur i eficient que permet a les persones amb mobilitat reduïda pujar i baixar escales amb facilitat i comoditat. El seu disseny versàtil i compacte la fa adequada per a la seva instal·lació en diferents tipus d'escales.

En un habitatge particular a Salamanca, es va instal·lar la cadira salvaescales model UNIKA per a millorar l'accessibilitat d'una persona major amb mobilitat reduïda. La cadira es va adaptar a les característiques de les escales i es va instal·lar de manera ràpida i senzilla. Aquesta solució va permetre que la persona pogués moure's lliurement per la seva llar sense la preocupació d'enfrontar les dificultats de les escales.

La instal·lació de la cadira salvaescales UNIKA en aquest habitatge particular va brindar una sèrie de beneficis significatius. La persona va poder mantenir la seva independència i seguretat en accedir a totes les àrees de la seva llar sense restriccions.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu