sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viure en una casa multiplanta pot suposar un problema quan es té dificultats de mobilitat. Les escales es converteixen en un espai hostil ja que poden ser un lloc on hi ha accidents. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira salvaescales a Almeria, a una casa particular.

Si no ho sabies, els salvaescales poden fer parades entre plantes i fer recorreguts de més d'un planta. Estan equipats amb unes bateries, a més, tenen comandament a distància per poder cridar-les des de la planta on et trobis

A VALIDA disposem de diferents models per poder oferir mobilitat a la persona per tota la seva llar. Un assessor tècnic valora les necessitats d'espai i les de la persona per oferir la millor solució salvaescales.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS A CASA MULTIPLANTA A ALMERIA

Hem millorat la qualitat de vida de les persones d'aquesta casa amb la cadira puja escales SOCIUS, un model equipat amb bateries extres per poder realitzar recorreguts llargs. A més, aquesta cadira realitza parades a totes les plantes.

Aquest model de salvaescales té una cadira de doble carril que permet millorar la tracció i mobilitat del motor. La guia es fa a mida, per la qual cosa s'adapta perfectament a les escales on s'instal·la.

La cadira es plega per no ocupar espai en les escales quan no s'utilitza. Té un cinturó de seguretat i un sensor que para la màquina en cas que noti que xoca amb algun objecte a l'escala.

SOCIUS ofereix diferents tipus de cadira i colors d'entapissat, per tant, pots triar el que més t'agradi. La guia també es pot pintar amb el color que vulguis. Tota la instal·lació es pot fer sense necessitat de fer obres, per la qual cosa és molt net i el tècnic instal·lador va molt ràpid.

Millora la teva qualitat de vida amb una solució salvaescales.

Si estàs buscant una cadira salvaescaleras a Almeria ho has aconseguit: et presentem aquesta instal·lació del model SOCIUS. Com pots veure a les imatges, aquest model s'adapta perfectament a tota classe d'escales.

Les cadires salvaescaleras estan suposant tota una revolució a les llars. Les persones amb problemes de mobilitat ja no tenen por de baixar i pujar escales gràcies a elles.

A VALIDA sabem que les escales poden arribar a provocar inseguretat a les persones. Això acaba afectant directament l'estat d'ànim d'aquestes. Poder moure's amb seguretat a casa teva i no tenir la necessitat de comptar amb l'ajuda de ningú millora considerablement la qualitat de vida de les persones.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A ALMERIA

En aquesta casa particular han decideixo instal·lar la cadira salvaescaleras SOCIUS. Aquest model és perfecte per a cases particulars amb escales corbes ja que s'adapta molt bé a tots els racons.

SOCIUS compta amb diferents tipus de seient, en concret, en aquesta instal·lació, s'ha utilitzat el seient Offset. Aquest permet que la persona vagi semigirada. Amb això s'aconsegueix que es pugui instal·lar la cadira en escales molt estretes.

Aquest model de salvaescaleras ve amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i un sistema sensible al tacte que fa parar la màquina en cas que hi hagi un objecte enmig del seu recorregut. També té una pantalla de diagnòstic que permet detectar l'estat de la màquina en tot moment.

Una altra característica important a destacar és la guia de doble carril, que millora l'estabilitat i la seguretat de la cadira. A més, SOCIUS, disposa del Sistema de Doble Tracció, que millora el rendiment del motor.

Aquesta cadira té l'opció de triar entre diferents tipus de seient i, en funció del seient, pots triar entre una varietat d'entapissats. Al final, la persona usuària aconsegueix la personalització de la instal·lació.

Ja t'has decidit? Truca'ns al telèfon gratuït o emplena aquest formulari per a tenir un pressupost.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu