sol·licitar pressupost
right-chevron-white

És important adequar la teva casa a les teves noves necessitats, especialment si es tracta d'aspectes d'accessibilitat. Per exemple, hem instal·lat una cadira puja escales a Almonacid del Marquesado per millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat.

És important oferir a les persones amb problemes de mobilitat formes per a mantenir la seva autonomia i independència. Això els millora l'estat d'ànim, ja que es veuen capaços de continuar fent tasques quotidianes sense la necessitat de demanar ajuda a una persona. A més, això també millora la seva qualitat de vida ja que fa més senzill el dia a dia i més segur.

A VALIDA tenim molt clar la importància de poder moure's per casa amb tranquil·litat i seguretat. Sense dolors o temor per a caure's per culpa que una cama o no respongui correctament.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A ALMONACID DEL MARQUESADO

En aquesta casa de la localitat d'Almonecid del Marquesado hem instal·lat la silla salvaescales SOCIUS per a escales amb corbes. Amb una guia feta a mida, aquesta cadira ofereix estabilitat i confort als seus usuaris gràcies a ser de doble carril. Es mou a partir d'un sistema de tracció de pinyó i cremallera. Es pot instal·lar tant en interiors com en exteriors.

Aquesta cadira permet recórrer escales amb un angle de 56 graus com a màxim. Pot transportar un pes de fins a 115 quilos i, en cas que sigui necessari, es pot reforçar perquè pugui transportar fins a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon.

Pots plegar la cadira perquè ocupi menys espai: plega el seient, reposapeus i reposabraços, D'aquesta manera altres persones poden baixar i pujar escales amb comoditat i amb molt d'espai. Està equipada amb comandaments a distància, clau de seguretat, sensors per a evitar col·lisions i cinturó de seguretat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu