sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Necessites un elevador de curt recorregut a Almurrio? Llavors vols veure aquesta instal·lació feta en una casa particular. Els elevadors estan suposant un canvi radicar per a les persones amb problemes de mobilitat.

Aquestes solucions de salvaescales s'han convertit en una forma molt pràctica per trencar amb les barreres arquitectòniques. Són molt pràctiques i segures ja que compleixen amb totes les normatives europees requerides.

Els elevadors de curt recorregut són perfectes per a persones en cadira de rodes. Són una solució ideal en comunitats de veïns, restaurants, locals o espais públics. A més, per a cases particulars amb diverses plantes, suposen una forma molt eficient per millorar l'accessibilitat.

A diferència dels ascensors, els elevadors no suposen tantes obres, ja que solen necessitar un fossat de pocs centímetres. Tampoc necessiten manteniment obligatori, així que són molt econòmics de mantenir. Per decidir entre un ascensor i un elevador, has de parar atenció al desnivell que s'han de salvar, ja que els elevador tenen un recorregut màxim de 4 metres.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT A ACASA PARTICULAR DE ALMURRIO, ÀVILA

En aquesta casa s'han decidit per instal·lar l'elevador de curt recorregut SUBEO. Aquest model és ideal per salvar distàncies de fins a 1,8 metres. A més, es pot instal·lar tant en interior com en exterior.

SUBEO s'instal·la molt ràpidament ja que només necessita un fossat de 7,5cm o, si es prefereix, es pot fer una rampa per evitar fer el fossat. Les dimensions de la cabina són 1.250 x 830mm.

Les portes són automàtiques i panoràmiques de manera que influeix en què tingui un disseny bonic capaç d'encaixar a tot arreu. Té botoneres sense fils per poder demanar que la plataforma es desplaci al pis desitjat. Una vegada col·locat a l'interior de l'elevador, la persona només ha de prémer un dels botons que indica la direcció on vol anar.

És un sistema fàcil i intuïtiu d'utilitzar, pràcticament igual a un ascensor. A més, porta una clau de seguretat perquè només ho utilitzin les persones que hi tinguin accés. Pot fer fins a dues parades en el seu recorregut.

Necessites un pressupost per SUBEO? Crida'ns i t'en farem un a mida i gratuït.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu