sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tens dificultat per a baixar i pujar escales? Llavors necessites saber que existeixen solucions per a ajudar-te a mantenir la independència a casa. Mira aquesta instal·lació d'una cadira salvaescaleras en Almodovar del Campo ideal per a cases particulars amb escales amb corbes i replans entre mitjos.

Les cadires salvaescales es converteixen en la millor ajuda per a persones que tenen poca mobilitat o dificultats per a pujar i baixar escales. Gràcies a aquestes solucions, les persones que abans necessitaven ajuda o no se sentien segures per a baixar i pujar escales, ara poden fer-ho còmodament.

Són molt fàcils d'utilitzar, solament has de pitjar una botó perquè la cadira es mogui. També són fàcils d'instal·lar: el tècnic en poc temps té la cadira muntada ja que no ha de fer obres per a fer-ho.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES EN ALMODOVAR DEL CAMPO

En aquesta casa de Almodovar del Camp hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquesta cadira permet aprofitar molt bé l'espai de les escales i s'uneixi bona opció per a escleròtiques amb corbes o replans entre mitjà. La guia es fa a mida així que encaixa perfectament en el lloc.

Aquest model de cadira es caracteritza per tenir una guia doble, això significa que té més estabilitat i ofereix un trajecte molt estable còmode i segur. Aquesta cadira és plegable, això vol dir que el seient, reposabraços i reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza.

Pots personalitzar el tipus de seient i el color, també pots triar el color de la guia. Aquest model ofereix molts opcionals per a millorar l'experiència amb la cadira i adaptar-la a les teves necessitats. Es pot automatitzar el plegat del reposapeus per a persones que tinguin poca mobilitat en els genolls, també es pot fer que el gir de la cadira en arribar al pis superior sigui automàtic.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu