sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en la llar és fonamental per a garantir la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda. Les barreres arquitectòniques com a escales, desnivells o espais estrets poden dificultar la seva mobilitat i autonomia dins de casa. Això no sols limita la seva capacitat per a realitzar activitats diàries, sinó que també pot afectar la seva salut física i emocional en sentir-se exclosos de certes àrees de l'habitatge.

Una casa adaptada a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda és essencial per a proporcionar-los un entorn segur, funcional i còmode. L'eliminació de barreres arquitectòniques mitjançant la instal·lació de dispositius com a rampes, elevadors o cadires salvaescales permet un accés més fàcil i segur a totes les parts de la casa. A més, l'adaptació de portes, banys i cuines amb mides específiques garanteix una major autonomia i facilita la realització de tasques quotidianes.

Característiques de la cadira salvaescales Socius instal·lada a Altafulla

La cadira salvaescales Socius és una solució pràctica i segura per superar escales a la llar. Dissenyada per a trams d'escala corbs, ofereix una mobilitat eficient i còmoda per a persones amb mobilitat reduïda. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera garanteix un desplaçament suau i silenciós en ambients interiors i intempèrie.

Equipada amb sensors antiobstacles per a evitar perills d'atrapament, la Socius prioritza la seguretat de l'usuari en tot moment. A més, compta amb un reposapeus amb moqueta antilliscant i un cinturó de seguretat de sèrie per a proporcionar estabilitat i confort durant el trajecte.

Amb capacitat estàndard de fins a 136 kg i opció extrapes de fins a 160 kg, la Socius s'adapta a les necessitats de diferents usuaris. La seva velocitat de 0,12 m/seg i la seva capacitat per a muntar-se en tots dos costats de l'escala la converteixen en una solució versàtil i eficient per a millorar l'accessibilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu