sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha moltes maneres d'adaptar l'entrada d'una comunitat de veïns i acabar amb les barreres arquitectòniques. Una de les solucions que hem instal·lat és l'elevador de curt recorregut en Ames, la Corunya

Els elevadors tenen un sistema semblant als ascensors i facilitar la supressió de desnivells de fins a 4 metres d'altura. Són solucions molt interessants per a comunitats de veïns ja que solucionen molt bé el problema de desnivell entre l'entrada principal amb el replà on hi ha l'ascensor.

Són fàcils d'instal·lar, no necessiten manteniment constant com un ascensor, i són molt intuïtius per a utilitzar. Faciliten la supressió de barreres a persones en cadira de rudes o amb problemes de mobilitat i milloren la qualitat de vida de tots els veïns.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO PER A EDIFICI D'APARTAMENTS EN AMES

En aquesta comunitat de veïns de Ames, la Corunya, han instal·lat l'elevador de curt recorregut SUBEO: robust, segur i molt practico. Gràcies a aquest elevador ara els veïns poden entrar i sortir de la comunitat molt fàcilment. Permet salvar desnivells de fins a 1,8 metres d'altura i s'instal·la tant en interior com en exterior.

Aquest elevador pot transportar fins a 340 quilos de pes o fa 2 parades en el seu recorregut si és el que es necessita. Es pot instal·lar amb o sense fossat, en cas que vulguis vallejo aquest té una profunditat de 75mm, és a dir, és molt poc pel que l'obra no és molt complicada. Es mou mitjançant una tracció produïda pel sistema de caragol sense fi.

SUBEO està compost per estructures de metall sòlid i amb complements de cristall. Aquesta combinació millora molt el seu aspecte, molt nou i bonic. Té una botonera per a cridar a l'ascensor si es troba en l'altra altura. Dins de la plataforma hi ha altres botons de pulsació mantinguda per a arribar al pis que es vulgui.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu