sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer per millorar la qualitat de vida de persones grans amb poca mobilitat? Molts familiars de persones amb aquesta situació han decidit instal·lar un salvaescales, seria el cas d'aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Andújar, per a persones amb poca mobilitat.

Canviar de llar quan una persona té problemes de mobilitat no sempre és una opció, així que moltes persones opten per adaptar l'espai a les noves necessitats. Una manera de fer-ho de forma econòmica, còmode i molt pràctica és instal·lat una cadira puja escales. Gràcies a aquests sistemes s'aconsegueix adaptar la llar a les necessitats de les persones sense necessitat de fer obres.

Les cadira salvaescales són una opció molt popular a casa particulars on viuen persones que per l'edat, malaltia o condició no poden pujar i baixar escales amb normalitat. Són fàcils d'utilitzar ja que accionant un botó la cadira es mou cap a la direcció que es vulgui.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES, ANDÚJAR

En aquesta casa particular amb una escala amb corbes i replans hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model es caracteritza per tenir una guia de doble carril que s'adapta a la perfecció a la forma de les escales. Això s'aconsegueix mitjançant un sistema de mesurament amb fotometries que ens permet fer un plànol 3D de la instal·lació.

La cadira puja escales SOCIUS pot personalitzar-se amb 3 tipus de seient diferents amb les seves respectiva gamma de colors. També pots canviar el color de la guia així que aconsegueixes una instal·lació feta al teu gust i adaptada a les teves necessitats.

Pots millorar la cadira amb diferents opcionals: plec de reposapeus automàtic, versió d'exterior, parades entremig del recorregut, gir a final de guia automàtic, etc. Informa't de totes les opcions que té SOCIUS per fer-te la vida més fàcil.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu