sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si les escales s'han convertit en un problema perquè et sentis còmode a la teva casa, és moment que et plantegis una solució. Per aquesta raó, et recomanem que busquis una cadira salvaescales a Arahal i millors la teva qualitat de vida i confort a casa.

Les cadires salvaescales són sistemes d'accessibilitat que permeten baixar i pujar escales a persones amb mobilitat reduïda. S'instal·len molt fàcilment, no necessiten obres i s'adapten a tota mena d'escales. Les instal·lacions es fan a mida, per la qual cosa s'aprofita molt bé l'espai perquè hi hagi espai a l'escala.

Comptem amb una gran varietat de models perquè puguis triar el que millor s'adapti a les teves necessitats. Un assessor sempre t'aconsella amb el model que encaixi millor amb tu.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS A ESCALES CORBES EN ARAHAL

En aquesta casa particular de Arahal, a Sevilla, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Com veus, en aquesta escala amb corba, la guia de la cadira s'adapta a la forma que té i deixa molt espai perquè altres persones puguin passar.

Aquest model té una guia de doble carril que ofereix molta estabilitat durant els desplaçaments. A més, també allarga la vida útil del motor que es mou mitjançant un sistema de pinyó i cremallera. Els pals de la guia s'instal·len directament damunt dels esglaons i al principi d'aquesta han deixat espai per a estacionar la cadira.

La cadira ve equipada amb dos comandaments a distància, sensor de seguretat, cinturó de seguretat i amb una pantalla LCD. Per a utilitzar-la s'ha de pressionar un botó que hi ha en el reposabraços cap a la direcció on es vol anar. Perquè la cadira ocupi menys espai, plega el seient, reposabraços i reposapeus. Utilitzar la cadira és molt fàcil, tot el món pot!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu