sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què passa amb aquests graons que hi ha a l'entrada de casa? Per a persones amb problemes de mobilitat són un problema que cal solucionar. Així que hem instal·lat la cadira salvaescales AMICUS a Aramunt, Lleida.

Aquestes solucions ofereixen accessibilitat a aquella persones que per raons de salut, l'edat o per alguna malaltia no poden baixar i pujar els graons. Són pràctiques d'usar i poden millorar la qualitat de vida de les persones. Poder moure's per casa sense por de caure's millora l'estat d'ànim d'una persona.

Existeixen molts models de cadires salvaescales, és qüestió que t'assessorin perquè puguis triar el millor. Tots elles s'adapten molt bé als graons i a la forma de les escales perquè ocupin poc espai i s'aprofiti bé.

SILLA SALVAESCALES AMICUS PER A l'EXTERIOR A ARAMUNT

En aquesta casa particular de la població d'Aramunt, Lleida, han instal·lat la cadira salvaescales AMICUS. Aquest model es pot instal·lar a l'exterior i aprofita molt bé l'espai de les escales. La guia és d'alumini i s'instal·la molt prop de la paret.

Aquest model de cadira pot portar un pes màxim de fins a 160 quilos i pot pujar escales amb una inclinació màxima de 56 graus. La cadira es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon mitjançant un sistema de cremallera i pinyó.

Ve amb un cinturó se seguretat que has de cordar-te per a utilitzar la cadira. Té dos comandaments a distància per moure la cadira cap a la planta que vulguis. Per garantir la màxima seguretat, hi ha sensors sensibles al tacte que paren el moviment si noten un objecte enmig de l'escala.

Per a moure la cadira has de pitjar el botó que hi ha en el reposabraços, és molt fàcil! Plega el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira ocupi molt menys espai i altres persones puguin passar per l'escala.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu