sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Per què tantes persones decideixen instal·lar una cadira puja escales a casa? Aquestes solucions ofereixen a les persones amb problemes de mobilitat tornar a sentir-se còmodes a casa. És per aquesta raó, que hem instal·lat aquesta cadira puja escales en Areatza.

Les cadires puja escales són un element important per a aquestes llars on viuen persones que tenen problemes de mobilitat. S'instal·len fàcilment, sense fer obres i a més són molt fàcils d'utilitzar. Per a persones totalment independents, solament han d'asseure's en la cadira i pressionar un botó del reposabraços. Si es tracta d'una persona que necessita ajuda d'una altra, també es pot moure la cadira mitjançant un comandament a distància.

Existeixen molts tipus de cadires salvaescales, cada modela destaca per tenir unes característiques concretes. És important decidir quina cadira ens quedem en funció de com és el tram d'escales: recte, corb o de caragol. També és important saber si les escales estan a l'interior o en l'exterior.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A ESCALES ESTRETES I CORBES EN AREATZA

En aquesta casa de Areatza, a Biscaia, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS perquè es tracta d'una cadira que s'adapta a les escales amb corba i estretes. Destaca per tenir una guia de doble carril, un detall que ofereix estabilitat i seguretat durant el trajecte. A més, aquesta guia s'adapta molt bé a l'escala i aprofita al màxim l'espai disponible.

Aquesta cadira és capaç de carregar un pes de fins a 115 quilos i es pot reforçar fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0.12 metres per segon mitjançant un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera. L'angle màxim acceptat és de 56 graus.

Pots personalitzar la cadira triant entre 3 tipus de seients i colors diversos. Pregunta'ns per totes les opcions que hi ha.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu