sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida de les persones usuàries del teu servei oferint una forma per a poder salvar les escales. Mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Arenys de Mar per a una fundació que ha permès facilitar l'accés de persones amb discapacitat.

Les plataformes s'adapten molt bé a diferents espais amb escales. Tenen diferents grandàries per a poder instal·lar-se en escales estretes. Segueixen la forma de les escales per a aprofitar al màxim l'espai i poder pujar i baixar escales amb persones en cadira de rodes.

Existeixen molts models i diferents opcionals perquè la plataforma s'adapti a les necessitats d'aquest recinte. El més interessant és que sempre es procura per l'autonomia de l'usuari i la seva seguretat en tot moment.

PLATAFORMA SALVAESCALES DECOR PER A ESCALES AMB CORBES A ARENYS DE MAR

En aquest edifico d'Arenys de Mar hem instal·lat la plataforma salvaescales DECOR, pensada per a escales amb corba. Té diferents versions amb grandàries reduïdes per a poder accedir a aquestes escales que són més estretes del normal.

Aquesta plataforma té la capacitat de portar un pes de fins a 225 quilos. Per a oferir el màxim d'autonomia a la persona usuària s'ofereixen diferents dispositius: botoneras sense fils, botoneras de moviment en totes dues direccions, seient abatible, sensors de seguretat antixoc i barres de seguretat.

La plataforma té una sortida i arribada a tram, així com en les corbes, un moviment progressiu per a reduir i augmentar la velocitat sense que hi hagi repercussió en el moviment. La velocitat màxima és de 0,10 metres per segon i amb una inclinació del pendent de màxim 60 graus.

Les dimensions de la plataforma poden ser 750 x 600 mm, que seria el mínim, i màxim són 800 x 1000 mm. Per a accedir a la plataforma es pot fer frontal o lateral o posterior. La plataforma es plega automàticament mitjançant un botó, així no ocupa espai quan no s'utilitza i es desplega sense que la persona faci cap esforç.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu