sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en els locals comercials és fonamental per a garantir que totes les persones, independentment de la seva mobilitat, puguin accedir i gaudir dels serveis i productes que ofereixen. La falta d'accessibilitat pot representar una barrera significativa per a aquells amb problemes de mobilitat, limitant la seva capacitat per a entrar i navegar per l'establiment de manera còmoda i segura. És per aquesta raó que hem instal·lat aquesta plataforma salvaescales a Arganda del Rey.

És crucial que els locals comercials implementin mesures per a millorar l'accessibilitat, com la instal·lació de rampes, ascensors o plataformes salvaescaleras. Aquestes solucions no sols compleixen amb les regulacions d'accessibilitat, sinó que també demostren un compromís amb la inclusió i el benestar de tots els clients, la qual cosa pot generar una major satisfacció i fidelitat cap al negoci.

Plataforma Salvaescales Optium a Arganda del Rey

La plataforma salvaescales Optium és una solució eficaç i pràctica per a millorar l'accessibilitat en locals comercials que tenen fins a 3 graons en la seva entrada. El seu disseny d'un sol braç lineal la fa especialment adequada per a espais on es requereix una solució compacta que no generi obstruccions en l'espai públic en plegar-se.

Amb versions disponibles tant per a ús en interiors com en exteriors, la Optium s'adapta a una varietat d'entorns comercials sense necessitat de fer obres costoses o complicades. A més, la seva instal·lació ràpida i neta, sense necessitat d'un fossat, la converteix en una opció convenient per als propietaris de locals comercials que desitgen millorar l'accessibilitat del seu establiment. Amb una capacitat de càrrega de fins a 300 kg, la Optium ofereix seguretat i confiança per a usuaris de totes les capacitats, assegurant un accés sense barreres als serveis i productes del local comercial.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu